Amstaff s házőrző kutya megfér egymás mellett?
Ha a kutyád kijön más kutyákkal nem lehet probléma,de mivel erős jellemű a staffi és a komi is,mindenképpen szukát válassz. Természetesen ivartalanítani kell majd.
Ha a kutyád nem jön ki más kutyákkal,akkor addig ne hozz mellé másik kutyát,míg szociálisabb nem lesz.
A második kutya szuka legyen, ivartalanítva, vagy ha kan, akkor mindkettő ivartalanítva. Ez alap.
Azonkívül attól függ, hogy az amstaff kutyákkal hogy van szocializálva, idegen kutyákkal hogyan viselkedik.
A kölyköt is megfelelően kell nevelni, pásztorkutyához való határozott, következetes nevelésre van szüksége.
Kisgyereket egyikkel sem szabad felügyelet nélkül hagyni egy percre sem.
Nekem ket Kaukazisi volt...egy ivartalanitott szuka ,egy kan (mar eleg idossek voltak) es egy Nemet juhasz ,aki szinten kan. Ugy hoztam egy Amstaff kant. Soha semmi gond nem volt.
Ez mind neveles es szocializalas kerdese.
Nekem is van egy most 4 eves lanyom. Az Amstaff most 3eves ,a Nemet juhsz 5 ,a Kaukazusik mar nincsenek egy eve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!