Mi történhetett a kiskutyámmal? Nagyon megijedtem.
Van egy kutyám, 3 és fél éves, yorki és spicc keverék. (Mellette van még egy pulink és egy cicánk.) Az előbb elkezdett nyálat hányni, de csak nyálat, buborék is volt benne, közben nagyon remegett még oldalt a falnak is neki esett. Utána lefeküdt, szólítottam, próbált felállni de nem bírt lábra állni. Most kimentem, ahogy szólítottam csóválta a farkát és jött is. De nagyon megijedtem. Eddig nem volt semmi baja, mondjuk mostanában dörgölődzött a falhoz, biztos vakarózott, meg mind a két fülét vakarja a földhöz súrolva, bár nem hinném, hogy ezeknek köze lenne a mostani esethez.
Szerintetek mi lehetett ez? Tapasztalt már valaki hasonlót?
Lehet pl. epilepszia.
Orvossal konzultálj.
Ez szerintem epilepszia lesz. Egy gyomorrontástól nem hiszem, hogy elveszítené a koordinációs képességét és azt sem hiszem, hogy úgy remegne mint egy nyárfalevél. Minél hamarabb vidd el állatorvoshoz, mert sok epilepsziás kutyusnak szüksége van gyógyszeres kezelésre. Valamint ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt. Itt mindent leírnak az epilepszia tüneteiről, az okozójáról és a kezeléséről, de természetesen nem helyettesíti az állatorvos véleményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!