3 napja a kutyám nem hallgat rám, mi történhetett?
Nővérem kutyája akkor csinálta ugyanezt, amikor nővérem terhes lett.
Nem változott valami?
Lehet te vagy más, lehet a környezete más, lehet egészségügyi gond is.
Egyébként ezeket a sűrű időjárásváltozásokat a kutyuk sem viselik túl jól.
Tulajdonképpen ez akármitől lehet. Gondold jól át, történt-e valami szokatlan az életetekben, ha nem, akkor irány a doki.
Igazából azóta csinálja, amióta elvittem orvoshoz egy külső vizsgálatra. Fülei, körmei, fogai stb. Csak az az érdekes, hogy aznap, és másnap teljesen jól viselkedett, talán még jobban is pörgött, mint előtte. Aztán utána jött ez a 3 nap, amit nem értek. Ma is hívogattam, már hol jön, hol nem. Ha sípolok a labdával, akkor szalad, de ha csak spontán hívom, akkor nem. Vagy, ha a tápos zacsit csörgetem, akkor is szalad. Amúgy az orvos mindent rendben talált,és nem kapott semmit. Megviselte volna? De akkor aznap, és másnap miért volt felpörögve teljesen?
Más változás nincs semmi sem.
akkor passz... lehet, hogy csak öregszik... :D
lehet kapni könyveket kutyapszichológia és nevelés témakörökben, de már annak kutyapszichiáterek is... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!