Méregtelenítés kutyával?
Ugye az emberek szoktak ilyen méregtelenítő kúrát tartani, amikor nem esznek semmit, csak vizet és gyógyteákat isznak és egykét apróság. Kutyával hogyan lehet? Nyilván nem itatok vele teákat, de helyette mit lehet adni? És mennyi ideig, ugyanúgy, mint az embereknél, egy hét?
Aki próbálta már, az írna?
Előre is köszönöm.
A kefír nem alkalmas etetésre (ha átmeneti is)
Nincsenek meg benne a megfelelő tápanyagok. Ergo a kutya fogyni fog, de nem egészséges értelemben, mert közben pl. taurint és más hasznos anyagokat egyáltalán nem kap a szervezete
Koplalónapnak hívják. Csak vizet kap. Felnőtt kutya esetében szokták csinálni, hetente egyszer is lehet. Előtt és utána étkezéskor kicsit kapjon többet a szokásosnál. Aznap viszont semmit, csak vizet, jutifalatot sem.
Én amúgy nem csinálom, de ismerek olyat, aki igen.
Köszönöm a 16-osnak, erre lettem volna kíváncsi, hogy mivel tudom méregteleníteni a kutyám szervezetét.
Amúgy meglepődnétek ha kiderülne mennyi méreganyag halmozódik fel a szervezetben akár csak egy nap során. Beszívod a levegőt, főleg ha egy forgalmas helyen vagy és már mérgezed magad. Bármit ehetsz, mindenben van méreganyag. A zöldségekben is a vegyszerek. Nyilván nem halálos mennyiségben, de hosszú távon az, ezért kell időnként méregtelenítő kúrát tartani, amikor segítünk kiürülni, ami összegyülemlett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!