Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kertes házban mit kezdtek a...

Kertes házban mit kezdtek a kutyagumival?

Figyelt kérdés
Mi a kukába dobjuk, de az így nyáron nem éppen ideális megoldás, viszont minden nap sem szeretnék kutyasz@rt elásni, nem is tesz jót a a talajnak. Sétálni nem szoktuk vinni a kutyát, mert nagy az udvar, amúgy is ha az utcán végezné a dolgát, azt ugyanúgy össze kellene szedni utána (és a környéken nincsenek kaka-gyűjtőhelyek.)

2018. júl. 16. 21:43
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Hat mi a kertben a nagykutyak utan lapattal zsakba es kuka..
2018. júl. 16. 21:46
 2/19 A kérdező kommentje:
Külön zsákba gyűjtitek és hetente bedobjátok a többi szemét közé?
2018. júl. 16. 21:48
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
én az emésztőbe dobom
2018. júl. 16. 21:50
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Elso valaszolo vagyok igen kulon zsakba es igen amikor jon a kukas akkor beledobjuk azt is a szemet koze mast nagykn nem tudunk jobbat kitalalni...
2018. júl. 16. 21:57
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Összeszedjük lapáttal, és bedobjuk egy kisebb kukába, ami e célból lett véve. Nyáron nem ideális, az tény...
2018. júl. 16. 22:04
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
* Majd amikor jön a kukás, akkor beledobjuk a zsákot a többi szemét közé.
2018. júl. 16. 22:05
 7/19 anonim ***** válasza:
68%
Pedig kéne vinni sétálni. Az nem kifogás, hogy nagy az udvar...
2018. júl. 16. 22:20
 8/19 anonim ***** válasza:
67%
Szegény kutya, nem tudja milyen a kerten kívüli élet :( Tipikus kerti díszként élheti ő is az életet, mint sok másik fajtársa :(
2018. júl. 16. 22:27
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére a kutyánk a kert néhány félreeső részét szokta elaknásítani, innen kb. hetente felszedem és egy jól bekötött zacskóban megy a kukába. Így szerintem elviselhető. Amit séta közben termel, az is ide megy, csak külön zacskóban (tudom, nem környezetbarát), felénk sincsenek szemetesek, szóval amit elpotyogtat, azt hazáig vihetem. Ez engem jobban zavar, de az én bajom.
2018. júl. 16. 22:40
 10/19 A kérdező kommentje:
#7 #8 Szerintetek faluhelyen hányan sétáltatnak kutyát? Pár éve még az is megengedett volt, hogy láncon tartsák őket.
2018. júl. 17. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!