Volt már rossz élményetek vadásszal póráz nélküli séta közben?
Az ő részéről egy fenyegetés történt, hogy lelövi és nekem meg bírságot is kell fizetni.
Én meg mondtam, hogy megteheti, de ez a kutya a családom része és, mint olyan vendetta jár érte. Ekkor került elő a vadász puska az egyik oldalról és a hülye gyerek daraboló a másik oldalról, meg néhány kemény ököl a mögöttem álló tagoktól.
A figyelmeztetés és a kérés nem volt a kommunikáció része. Volt olyan vadász, aki képes volt emberi nyelven beszélni : megérte, hogy társuk pórázon a kutyát. Megkérdeztem, miért. Elmondta. Megkérdeztem, hogy meg tud-e különböztetni 100 méterről egy fekete kutyát egy fekete kabátos gyerektől. Azt mondta meg. Megkérdeztem, hogy és a gyereket egy vadálattól, azt mondta meg. És érdekes módon olyan sas szeme volt elmondása szerint hogy a kutyát a csengővel a nyakában és láthatósági mellényben is meg tudja különböztetni a vadálattól. Fantasztikus teljesítmény! Erre nem minden vadász képes!!!
Majd érdeklődésemre azt mondta, hogy nincs szándékában kárt okozni nekem, és tovább mentem kutyával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!