Használ valaki fejhámot? Milyen?
Rendes hámmal csak még jobban fog húzni a kutya, hiszen azt arra találták ki (na meg hogy nagyanyó a hisztis csivaváját lehajolás nélkül ölbe tudja kapni, meilőtt megeszi a leugatott rottweiler ;).
A fejhám elvileg jó cucc; nem használtam még, de tudtommal hatásos és kíméletes. Persze lehet, hogy egy általános engedelmességi képzés is megoldaná a dolgot (kutyaiskola), de akár ezt is kipróbálhatod. Mindenesetre érdemes előbb egy kiképzővel konzultálni a pontos használatát illetően, biztos ami biztos, mert minden eszközt lehet helytelenül használni, aminek ugye semmi értelme.
Köszi a kommenteket. A sima hámra nekem is azt mondta a kutyaboltos, hogy ha nyakörvvel rángat, akkor a hámmal egyenesen repülök utána majd :-).
Én is a tv-ben láttam, csak veszett drága, azért gondoltam megkérdezek valakit, hátha van saját tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!