Használ-e a Biovánne szépségvitamin kutyák szőrének és bőrének?
A kérdés feltevője vagyok.
A kutyámnak nem hullik és törik a szőre, nem töredezik a körme, nem beteg a bőre.
Nincs szüksége állatorvosra, nekem sem elvakult válaszadókra.
A kapszula összetevői:
Hatóanyagok - 2 kapszulában:
A-vitamin: 800 mcg
B1-vitamin (tiamin): 1,1 mg
B12-vitamin (canokobalamin): 2,5 mcg
B2-vitamin (riboflavin): 1,4 mg
B3-vitamin (niacin): 16 mg
B6-vitamin (piridoxin): 1,4 mg
C-vitamin (aszkorbinsav): 80 mg
Cink: 10 mg
E-vitamin: 12 mg
H-vitamin (Biotin): 150 mcg
Jód: 150 mcg
Ligetszépe olaj: 200 mg
Szőlőmag kivonat: 50 mg
Nyers tojássárgájára gondoltál, ugye??
A fehérjét nem szoktam odaadni neki.
De abba is kell egy csepp olaj.
Viszont a hátránya a kapszulával szemben, hogy a szájánál a szőrt összemaszatolja a tojás sárgájával.
Továbbra is várom az eredeti kérdésemre a választ.
Van-e valamelyik hosszú szőrű kutyásnak tapasztalata a BIOVÁNNE vitaminnal kapcsolatban, vagy milyen hasonló összetételű kapszuláról tudtok. ( NEM PET-PHOS Szőrkondicionáló tablettára gondoltam, mert annak utálja az ízét és túl nagy is)
Na szóval !Sok nagyon értelmes hozzászólást olvastam ! :)
A Biovánné nem gyógyszer ,hanem vitamin !
Külön-külön az összetevői megtalálhatók a kutyák vitaminjaiban.egyedül a szőlőkivonat az,ami ismeretlenül hangzik... Nagyon sok humán gyógyszert lehet adni kutyáknak.ami kapásból eszembe jut ,az az algopyrin ,vagy a Augmentin , Sumetrolim..ennyi elég ???szóval nem kéne nekimenni azonnal ilyen kérdés feltevőknek.szerintem tök logikus a kérdés !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!