Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Használ-e a Biovánne szépségvi...

Használ-e a Biovánne szépségvitamin kutyák szőrének és bőrének?

Figyelt kérdés
A Biovanne család legújabb tagja, a Biovanne plus+ szépségvitamin különleges összetevőivel még hatékonyabban veszi fel a harcot a hajhullás, fakó bőr és a töredező körmök ellen.
2011. szept. 14. 12:06
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Kedves 14:19-es.

Sem a tojásfehérje, sem a tej nem javasolt eledel (főleg a kettő egyszerre)a kutyáknak napi rendszerességgel..

Fehérje allergiáról és laktóz-intoleranciáról hallottál már?

Emiatt szokták csak a sárgáját adni a szőrére, de ez mint említettem beszínezi és összekeni a hosszú fehér szőrt.

2011. szept. 14. 15:13
 12/19 A kérdező kommentje:

14.40-es, köszönöm a hozzászólásodat!:)

[link]

2011. szept. 14. 15:16
 13/19 anonim ***** válasza:
49%

"A válasz megírásának időpontja: ma 14:19

Na szóval !Sok nagyon értelmes hozzászólást olvastam ! :)

A Biovánné nem gyógyszer ,hanem vitamin ! " nem írtam, hogy gyógyszer

"Külön-külön az összetevői megtalálhatók a kutyák vitaminjaiban.egyedül a szőlőkivonat az,ami ismeretlenül hangzik..." ugyanebben az összetételi arányban? ;)

" Nagyon sok humán gyógyszert lehet adni kutyáknak.ami kapásból eszembe jut ,az az algopyrin ,vagy a Augmentin , Sumetrolim..ennyi elég ???" igen, lehet, állatorvosi javaslatra és beállított adagolással

"szóval nem kéne nekimenni azonnal ilyen kérdés feltevőknek." nem tette senki

"szerintem tök logikus a kérdés !" logikus? lehet...reális? nem

2011. szept. 14. 15:21
 14/19 anonim ***** válasza:
55%

Igen?

Hmm, nem hallottam még erről, de köszi. Akkor a fehérje az enyim, a sárgája meg öví. Tud kulturáltan enni, nem pakol ki.

2011. szept. 14. 15:24
 15/19 anonim válasza:
46%

Nagyon szívesen :)

Akkor ezen is túl vagyunk :) Jöhet a következő :)

2011. szept. 14. 15:43
 16/19 anonim ***** válasza:
90%

Az alant felsorolt összetétel csak egy bizonyos terméké, amelyt a kutyák szőr-bőr állapotát segíti.

Hasonlítsd össze a kért listát és az alapján döntsd el, adod neki, vagy sem a Biovannet.

A szépség belülről fakad. A bőr és a bunda problémái gyakran fontos tápanyagok, például vitaminok (pl. E-vitamin, B-komplexek, biotin), telítetlen zsírsavak (Omega-3 és Omega-6) és nyomelemek (cink, szelén, jód) hiányának következményei. Az ebből származó anyagcsere-problémák pikkelyképződéshez, bőrpírhoz, nedvedzéshez, ekcémához és fekélyekhez vezethetnek.

A HaarSpezial egyedülálló hatóanyag-kombinációt tartalmaz az ellenálló, tiszta bőr képzéséhez, az egészséges szőrnövekedés és a szőrcsere elősegítéséhez. A HaarSpezial sörélesztője fontos vitaminokat és nyomelemeket szállít, és a természetes gabonaenzimekkel és igen aktív nyomelemekkel együtt segíti az emésztést. Az E-vitamin és a szelén véd az agresszív anyagcsere-termékekkel szemben, és a biotinnal együtt hozzájárul a test saját fertőzés elleni védelmének stabilizálásához.

Összetétel: erjesztett árpa, sörélesztő, kovaföld, zselatin, szójaolaj, lenmag, teljes kiőrlésű tönkölybúzaliszt, búzacsíra, algamész, dikalciumfoszfát.

nyersfehérje 25,0 %

nyerszsír 10,0 %

nyersrost 4,0 %

nyershamu 17,0 %

kalcium 1,3 %

foszfor 0,8 %

E-vitamin 2000 mg/kg

biotin 1000000 mcg/kg

K3-vitamin 80 mg/kg

B1-vitamin 80 mg/kg

B2-vitamin 120 mg/kg

B6-vitamin 80 mg/kg

nikotinsav 250 mg/kg

B12-vitamin 250 mcg/kg

kalcium-pantotenát 200 mg/kg

kolin 3000 mg/kg

jód 8 mg/kg

cink 2000 mg/kg

szelén 4 mg/kg

2011. szept. 14. 23:04
 17/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Átolvastam a HaarSpezial-al kapcsolatos dolgokat a neten.

Nagyon jó összetételű.

Problémám az, hogy a táplálék kiegészítő porok, olajok stb. nem igazán működnek, (nem eszi meg, amire rá van szórva), ezért gondolkodtam a kapszulában, amit lenyomok a torkán, és így egész biztosan benne van, aminek benne kell lennie.

2011. szept. 15. 09:33
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
A bőség zavara van az ilyen táplálék kiegészítőkben. Nagyon sok ami kapszulás, tablettás. Viszont nagy vonalakban az alap összetevőkben megegyeznek, hiszen pontosan ki van számítva már, mire van szüksége egy kutyának ahhoz, hogy a bőr, szőr minőségét tartani, vagy javítani tudjuk.
2011. szept. 15. 15:05
 19/19 KissQkta válasza:

Én is gondolkoztam rajta, hogy adok neki, de közben rátaláltam a Dermanorm kapszulára kutyáknak. 250 db kb 10 ezer Ft.

Omega-3 és Omega-6 zsírsavak elegye

Összetétel:

- Növényi olaj,

- Zselatin,

- Halolaj.

- Cisz-linolén sav: 125 mg

- Gamma Linolén sav: 70 mg

- Eikozapentaén sav: 16 mg

- Dokozahexaénsav: 11 mg

Ezen kívül sörélesztő tablettát adok neki. Ezt egyszerűen imádja :)

2012. máj. 11. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!