Használ-e a Biovánne szépségvitamin kutyák szőrének és bőrének?
Kedves 14:19-es.
Sem a tojásfehérje, sem a tej nem javasolt eledel (főleg a kettő egyszerre)a kutyáknak napi rendszerességgel..
Fehérje allergiáról és laktóz-intoleranciáról hallottál már?
Emiatt szokták csak a sárgáját adni a szőrére, de ez mint említettem beszínezi és összekeni a hosszú fehér szőrt.
"A válasz megírásának időpontja: ma 14:19
Na szóval !Sok nagyon értelmes hozzászólást olvastam ! :)
A Biovánné nem gyógyszer ,hanem vitamin ! " nem írtam, hogy gyógyszer
"Külön-külön az összetevői megtalálhatók a kutyák vitaminjaiban.egyedül a szőlőkivonat az,ami ismeretlenül hangzik..." ugyanebben az összetételi arányban? ;)
" Nagyon sok humán gyógyszert lehet adni kutyáknak.ami kapásból eszembe jut ,az az algopyrin ,vagy a Augmentin , Sumetrolim..ennyi elég ???" igen, lehet, állatorvosi javaslatra és beállított adagolással
"szóval nem kéne nekimenni azonnal ilyen kérdés feltevőknek." nem tette senki
"szerintem tök logikus a kérdés !" logikus? lehet...reális? nem
Igen?
Hmm, nem hallottam még erről, de köszi. Akkor a fehérje az enyim, a sárgája meg öví. Tud kulturáltan enni, nem pakol ki.
Nagyon szívesen :)
Akkor ezen is túl vagyunk :) Jöhet a következő :)
Az alant felsorolt összetétel csak egy bizonyos terméké, amelyt a kutyák szőr-bőr állapotát segíti.
Hasonlítsd össze a kért listát és az alapján döntsd el, adod neki, vagy sem a Biovannet.
A szépség belülről fakad. A bőr és a bunda problémái gyakran fontos tápanyagok, például vitaminok (pl. E-vitamin, B-komplexek, biotin), telítetlen zsírsavak (Omega-3 és Omega-6) és nyomelemek (cink, szelén, jód) hiányának következményei. Az ebből származó anyagcsere-problémák pikkelyképződéshez, bőrpírhoz, nedvedzéshez, ekcémához és fekélyekhez vezethetnek.
A HaarSpezial egyedülálló hatóanyag-kombinációt tartalmaz az ellenálló, tiszta bőr képzéséhez, az egészséges szőrnövekedés és a szőrcsere elősegítéséhez. A HaarSpezial sörélesztője fontos vitaminokat és nyomelemeket szállít, és a természetes gabonaenzimekkel és igen aktív nyomelemekkel együtt segíti az emésztést. Az E-vitamin és a szelén véd az agresszív anyagcsere-termékekkel szemben, és a biotinnal együtt hozzájárul a test saját fertőzés elleni védelmének stabilizálásához.
Összetétel: erjesztett árpa, sörélesztő, kovaföld, zselatin, szójaolaj, lenmag, teljes kiőrlésű tönkölybúzaliszt, búzacsíra, algamész, dikalciumfoszfát.
nyersfehérje 25,0 %
nyerszsír 10,0 %
nyersrost 4,0 %
nyershamu 17,0 %
kalcium 1,3 %
foszfor 0,8 %
E-vitamin 2000 mg/kg
biotin 1000000 mcg/kg
K3-vitamin 80 mg/kg
B1-vitamin 80 mg/kg
B2-vitamin 120 mg/kg
B6-vitamin 80 mg/kg
nikotinsav 250 mg/kg
B12-vitamin 250 mcg/kg
kalcium-pantotenát 200 mg/kg
kolin 3000 mg/kg
jód 8 mg/kg
cink 2000 mg/kg
szelén 4 mg/kg
Köszönöm!
Átolvastam a HaarSpezial-al kapcsolatos dolgokat a neten.
Nagyon jó összetételű.
Problémám az, hogy a táplálék kiegészítő porok, olajok stb. nem igazán működnek, (nem eszi meg, amire rá van szórva), ezért gondolkodtam a kapszulában, amit lenyomok a torkán, és így egész biztosan benne van, aminek benne kell lennie.
Én is gondolkoztam rajta, hogy adok neki, de közben rátaláltam a Dermanorm kapszulára kutyáknak. 250 db kb 10 ezer Ft.
Omega-3 és Omega-6 zsírsavak elegye
Összetétel:
- Növényi olaj,
- Zselatin,
- Halolaj.
- Cisz-linolén sav: 125 mg
- Gamma Linolén sav: 70 mg
- Eikozapentaén sav: 16 mg
- Dokozahexaénsav: 11 mg
Ezen kívül sörélesztő tablettát adok neki. Ezt egyszerűen imádja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!