Gazdikereső kutyák menhely<>gyepi. Hogyan, miért?
Több oldalon, látok gazdikereső kutyákat. Úgy tűnik, a gyepmesteri telepekről a fiatal, mutatós, fajtajellegű kutyák néhány nap alatt átkerülnek a "menhelyekre", ami nem egy esetben a gyepmesteri telep mellett/közelében van. Sok-sok bejegyzés szól arról, hogy helyhiány van, segítséget kérnek. Több kérdés is felmerül(het). Pl:
- Miért nem az idősebb, "nem kelendő" kutyusokat ""mentik meg" a "menhelyek".
- Ha túl sok a "menhelyen" lévő" kutya, miért nem "engednek" kicsit az örökbefogadási díjból.
- A fiatal, mutatós kutyákat gondolom a gyepmesteri telepről is hamar örökbefogadnák magánszemélyek.
komolyan, imádom ezeket a szép történeket a meseországban élő válaszolóktól, h milyen kedvesek önzetlenek a menhelyek.
A Bogáncs kutyamenhelyről pl, mindenki tudja, aki dolgozott, h pénzmosoda, az adományok nagy részének semmi látszata.
12 -es
Hogy a pénzeket lenyúlják e azt nem tudom.
Azt viszont igen, hogy mikor ott voltunk a vezető hölgy,mind az akkor bent levő 160valahány kutya nevét tudta fejből. Sőt azt is tudta melyik kutya milyen. Segített válogatni.
2. alkalommal tavolsági busszal mentem (pestiek vagyunk) és a látogatás végén visszavitt kocsival a buszmegállóba,hogy ne kelljen annyit gyalogolnom.
Végül 2 kutya között filóztunk végül egy kölyköt hoztunk ki. A második helyezett kutyust beajánlottam munkatársamnak kb 2 hónap múlva. Ilyen távlatból is emlékezett ránk, írt emailt ezzel kapcsolatban.
Néha küldünk emailt a kutyákról,hogy hogy vannak, mindig visszajelez rövig időn belül,örül,hogy jelentkeztünk.
A kölyöknek már csak, 2 oltása hiányzott,volt chipje így igencsak megérte nekün az 5ezer ft ,amit kértek.
Ivartalanításban szóltak,hogy tudnak segíteni,ha elvisszük a dokijukhoz a kutyát 5ezerért megcsinálják. Szintén a hü lyének is megéri kategória.
Szóval mi tök elégedettek voltunk velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!