Óriás schnauzer első kutyának?
Minőségi kennelből vásárolnám, nem akarok ezen spórólni...
BARF szerint, vagy prémium száraztáppal etetném, kikérném erről diedetikus és állatorvos véleményét is.
Ha a BARF módszer győz, akkor valószínüleg a Fanni's BARF shop-ból szerezném be a húst, vagy valamilyen gazdától közvetlenül. Nem a Tescoban venném.
Házban élne, kinti-benti kutyaként.
Lépcsőzni nem kellene, de a lépcső mellett egy kb. 1.5 méteres rámpán tudna fel és lejutni a lakótérbe/ből, mert ilyen a ház...
A kert relative nagy.
Egyetem mellett naponta 3x tudnám sétáltatni, első kettő 30-45 perc lenne kb. a harmadik több mint egy órás, + reggelente futni tervezek vele.
Szeretnék olyan heti 3x bikejöringezni is, nem tudom mennyire alkamas erre a fajta.
De igazából a fajta múltjából ítélve nagyon.
Később talán versenyszerűen is kipróbálnánk ezt a dolgot, persze nem a minél jobb helyezésekért, tudom hogy a huskyk mellett nem sok az esély erre, hanem a szórakozásért, mozgásért.
Kutya suliba is vinném természetesen, illetve ha mutat rá hajlandóságot, akkor kipróbálnánk az ÖV-et is, de ismét csak nem a minél jobb eredmények miatt, nem versenyszerűen.
Mit gondoltok?
21/f
Családban van egy tk-s snaci. Sajnos már 6 évesen izületi problémái lettek, pedig direkt figyeltek rá, hogy ne terheljék túl, amíg növésben volt. Pár évet tudtak vele lightosan sportolni.
Nekünk airedale terrier lesz. Párom ragaszkodott a szakállas fajtához. :) Elsőre az orosz feketét nézte ki, de azzal is az a baj, mint a snacival ... meg azért az oft elég kemény kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!