A szomszéd fenyegetőzik hogy fel jelent mert ugat a kutya este?
Kutyulinak nincs csendháboritási decibeles hangereje
Amúgy inkább tartsa bent a kutyust,biztonságosabb.
Altassa el minél előbb!
Természetesen nem a kutyát. Hanem azt a hulladékot aki lelöveti a kutyát mert az ugat.
En megertem a szomszedodat. En is hasonlo helyzetben vagyok. Minden kutyasnak, aki nem erti meg, hogy milyen zavaro, javaslom, hogy probaljak ki, milyen, amikor nem tudnak aludni valamitol. Szerintem egy ember sem erdemli meg, hogy ne engedjek aludni. Az alvas letszukseglet. Az ugatas nem. Ezt figyelembe kellene venni.
Tudod te, milyen erzes? Nem, mert te nem hallod. De a szomszed igen. Es egy olyan embertol, aki napok/hetek/honapok ota nem tudott aludni rendesen, ne vard el, hogy megerto legyen. Te sem volnal az a helyeben. Mondom: probald ki. Rogton megfordul a vilag veled, amint elkezded erezni azt a merhetetlen faradsagot, kiabrandultsagot, es koncentraciozavart. Iszonyatos. Furcsa es nagyon kellemetlen remegest erzel a szived kornyeken (gyengeseget), meg az idegesseget emiatt a gyomrodban. Vagysz az alvasra, de masnap ujra kezdodik az ugatas, es te akkor sem tudsz aludni.
Az alvashiany nagyon sok problemat okoz az emberi szervezetben. A kellemetlen almossagtol a depresszion at egeszen a halalig. Es az a szomoru, hogy ezt a kutyas emberek mintha meg sem hallanak. Komolyan ennyire erzeketlenek vagytok? A kutya nem a jora nevel titeket, ha nem vagytok kepesek aterezni a masik fajdalmat es szenvedeset.
Nemetorszagban ha ugat a kutyad, akkor a harmadik alkalommal elviszik toled a hatosagok. (Nem, nem az a megoldas, hogy Nemetorszagba koltozik az, aki nem tud aludni. A megoldas az lenne, ha a kutyas emberek tiszteletben tartanak azt, hogy a kutyaiknak van lehetosege nappal ugatni. Ejjelre pedig tessek bezarni a kutyat garazsba, hazba, valahova.)
Meg egyszer: probaljatok ki valamivel, ami titeket idegesit. Ne hagyjatok magatokat aludni. Akkor, es csak akkor fogjatok megerteni, hogy ez szo szerint emberkinzas.
Vegezetul... El sem tudod kepzelni, milyen nehez volt leirni ezt ilyen kulturaltan, nem pocskondiazva a kutyakat es a kutyasokat. Minden este ugy fekszem le, hogy nem tudok elaludni. Es minden reggel ugy kelek, hogy majd' osszeesek. A fuldugo csak ideig-oraig jo plusz nagyparnaval a fejem alatt es felett... Aztan jon az az eros fajdalom a fulemben... Szoval az sem megoldas. Sok mindent kiprobaltam. Nem erdemlek sem en, sem senki ilyet.
Ha a tulajdonos a saját telkén/házában nem hallja, el tudom képzelni milyen zavaró lehet.
Gondolom a szomszédod jó dolgában nem tudja mibe kössön bele... ismerem az ilyen antiszoc formákat sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!