Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Menhelyről örökbefogadott kutyus?

Menhelyről örökbefogadott kutyus?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi,hogy hány embernek van menhelyről örökbefogadott,vagy esetleg rossz körülmények közül mentett kutyusa!

Ha tudtok valamit az előéletéről,azt is leírhatjátok!

2010. jún. 17. 15:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem utcáról mentett keverék kutyusom van :) Nagyon sovány volt, kb 7 hónapos mikor rátaláltam. Sok helyen kiplakátoltuk, neten hirdettük, de nem lett meg a gazdija (szerencsére :)))). Már másfél éve boldogítjuk egymást :)
2010. jún. 17. 17:08
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!!!

Ja, és én minden válaszolót felpontoztam,nem tudom ki pontozott le mindenkit!

2010. jún. 17. 17:43
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

6 hetesen fogadtam örökbe egy keveréket. azon kívül ,h atkás volt a szőre nem volt vele semmi gond.

az első 4 hétben bent aludt és mint a kisgyerekhez fel kellett hozzá kelni 3-4 óránként. aztán amikor kitavaszodott, akkor kapott az udvaron egy házikót és azóta kinti kutya. időnként pakolászik, elől felejtett seprűt szétszed, gödröt ás, megrág egy-két virágot..... ez van..... ettől még szeretjük

2010. jún. 17. 21:36
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
4 hónaposan hoztam el a kutyusom menhelyről. Annyit lehet csak tudni az előéletéről, hogy a menhely is sintértelepről hozta ki. Már másfél éves. Szocializációval nincs már probléma (két kutyaisis tanfolyamon is túl vagyunk) de a mai napig nagyon érzékeny. Kicsit félős, főleg a férfiaktól fél néha. Túl érzékeny még mindig, például ha a kutyaiskolában más kutyát 'rendszabályoztak', magára vette, azt hitte őt szidják és már menekült is volna, teljesen pánikba esett. Sok türelem :)
2010. jún. 18. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!