Menhelyről örökbefogadott kutyus?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi,hogy hány embernek van menhelyről örökbefogadott,vagy esetleg rossz körülmények közül mentett kutyusa!
Ha tudtok valamit az előéletéről,azt is leírhatjátok!
2010. jún. 17. 15:44
11/14 anonim válasza:
Nekem utcáról mentett keverék kutyusom van :) Nagyon sovány volt, kb 7 hónapos mikor rátaláltam. Sok helyen kiplakátoltuk, neten hirdettük, de nem lett meg a gazdija (szerencsére :)))). Már másfél éve boldogítjuk egymást :)
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!!
Ja, és én minden válaszolót felpontoztam,nem tudom ki pontozott le mindenkit!
2010. jún. 17. 17:43
13/14 anonim válasza:
6 hetesen fogadtam örökbe egy keveréket. azon kívül ,h atkás volt a szőre nem volt vele semmi gond.
az első 4 hétben bent aludt és mint a kisgyerekhez fel kellett hozzá kelni 3-4 óránként. aztán amikor kitavaszodott, akkor kapott az udvaron egy házikót és azóta kinti kutya. időnként pakolászik, elől felejtett seprűt szétszed, gödröt ás, megrág egy-két virágot..... ez van..... ettől még szeretjük
14/14 anonim válasza:
4 hónaposan hoztam el a kutyusom menhelyről. Annyit lehet csak tudni az előéletéről, hogy a menhely is sintértelepről hozta ki. Már másfél éves. Szocializációval nincs már probléma (két kutyaisis tanfolyamon is túl vagyunk) de a mai napig nagyon érzékeny. Kicsit félős, főleg a férfiaktól fél néha. Túl érzékeny még mindig, például ha a kutyaiskolában más kutyát 'rendszabályoztak', magára vette, azt hitte őt szidják és már menekült is volna, teljesen pánikba esett. Sok türelem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!