Egy Amerikai Staffordshire Terrier képes befedezni egy Francia bulldog szukát? Bővebben lent! (Nem az én szukám! )
Van egy 1,5 éves Amstaff kan kutyusom . Július 2. ra kaptunk időpontot ivartalanításra , azt mondta az állatrovosunk hogy várjuk meg míg ivartérett lesz hogy teljesen kifejlődjön !
Így is tettünk .... de 4 -5 hete a szomszéd Francia bulldog szukája valahogy (!) fogalmam sincsen hogy hol és hogyan átjött és szinte egész nap itt volt nálunk , a kutyus pont tüzelt ! A kanomat bezártam a kenneljébe (csak ritkán szoktam ha jönnek hozzán hogy ne ugráljon) és most mert nem voltam itthon és tudtam hogy tüzel a szomszéd Bulldija ! De a kennel síkhálóból készült , így mikor haza értem a kis szuka nem volt bent nála de betettem (csak 1 pillanatra és a kanom bevittem a lakásba) és kicslatam , kijött, tehát be is tudott menni a kanomhoz ! Azonnal haza vittem a kutyust , és mondtam hogy miért nem figyelnek rá , és hogyan jöhetett át hozzám .... azt mondták nem baj (?!) ... Én felajánlottam hogy kifizetem de ivartalaníttasák a kutyust , nem szeretném ha kölykök lennének , de azt mondták nem mert akarnak még 2-3 alom kiskutyát ! Erre nagyon mérges lettem , és most nem tudom mit csináljak !
Lehetséges hogy vemhesült a kis szuka ??
Hogyan tudnám még ellés előtt (ha vemhes) rábeszélni őket az ivartalanításra ?? Én lennék a hibás ??
Sem lyuk , sem ásás nyom nem volt a kerítésnél ... hogyan jött át?? Teljesen új a kerítésünk . Felelős állattartók vagyunk !
Köszönöm hogy válaszoltál nekem !
Én már 4 hete folyamatosan bombázom az ivartalanítással de ő a pénzt látja a kutyájában :S Szaporító tehát....
4-5 hetes lehet, és mintha kicsit nőttek volna a cicijei, megpróbálom rábeszélni őket egy ultrahangra, kifizetem csak tudjak valamit.... :S
Szívesen megvásárolnám tőlük , de nem adják el , vagy ha el is adnák akkor biztosan az lenne az első hogy vesznek másikat a pénzen , és azt ellettik :S
Nem tudom mit tegyek .... Én vállalom az ivartalanítát a kezelést, a mindent csak ne szülessenek kölykök ! Hiszen annyi kutyus él menhelyen ! Szeretnék én is örökbefogadni, csak előbb ivartalanítsák a kanomat :)
1. Az orvosod igen hülye, másfél évesen már nyugodtan ivartalaníthatja a kutyát, teljesen kifejlett.
2. Létezik magzatelhajtó injekció. Be lehet adni a szukának még félidős kor után is.
Kedves Utolsó !
Igen rájöttem hogy az orvosom nem teljesen 100-as , mert beszéltem másik orvossal , ő azt mondta már kölyök korban ahogy leszáll a here , lehet műteni :S
Nos igen , másik orvost fogok keresni !
Inyekció jó ötlet köszönöm :)
A szomszédaid nem pénzt fognak látni, hanem a szukájuk temetését.
A fr. bulldog ugyis csak császárral tud elleni, egy amstaffos alomba simán belepusztulhat. És pénzt ezekért a keverék kölykökért senki se fog adni.
Sziasztok!
Voltam át a szomszédoméknál , és rábeszéltem őket, hogy had vigyem el ultrahangra holnap a kutyust , belementek!
Felhívtam az állatorvost , és azt mondtam neki hogy ha vemhes akkor mondja azt nekik , hogy csak ivartalanítással lehet megmenteni a kutya életét , vagy belehal , mert nagyok lesznek a kölykök és nem tudja kihordani!
Tudom ez nem szép dolog , de én a kutya érdekeit nézem és neki ez lesz a legjobb !! Ha érdekel valakit holnap írok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!