Mi értelme van előadni neten a nagy állatvédőt, kutyaidomárt ha a valóságban állatkínzó?
A szomszédunk facebookon nagy sztár a kutyáival, hogy milyen ügyesek, okosak, több állatvédő csoportban is benne van. Az emeletről rálatok az udvarára látom, hogy tanítja őket. Veréssel, ordítozással stb. Egyszer fel is vettem felraktam az oldalára azóta le vagyok tiltva de tudom, hogy minden nap posztolok meg isteníti magát, hogy ő milyen nagy állatvédő.
Mi értelme van ennek? Mire jó ez? Ezek az emberek tényleg elhiszik, hogy ők a jó fiúk?
Na szóval, tényleg elhiszi-e? Perszehogy elhiszi.
Hogy mire jó? Arra jó, hogy kap egy csomó likeot, virtuális hátbaveregetést, ismertségre, elismertsége tesz szert, és bizonyos körben oszthatja észt szórólapáttal mint valami orákulum.
Mi értelme? Lehet, hogy a munkahelyén alacsony beosztásban van és kuss a neve. Vagy sikertelennek érzi az életét, úgygondolja neki több jár. Fusztrált, elégedetlen amit így vezet le, miközben az interneten, fel építhet egy délibábot magárol, lehet egy sikeres valaki, akinek számít a szava. És nagyon magabiztos abban, hogy neki igaza van. Ha valaki mást állít azt meg lelehet tiltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!