Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek kínos?

Szerintetek kínos?

Figyelt kérdés

Járok egy nagyobb parkba mindennap a kutyámmal, mostanában - 2 hete - ott van egy idősebb ember három kutyával. Fekszenek a fűben, a kutyák jól neveltek, de már idősek, 2 nagyobb testű, egy közepes, az egyik csórikám teljesen vak, hályog van a szemén, az ürge itatja őket a nagy melegben, látszik, hogy szereti is őket. Szépen alszik a füvön a három idős eb az öreggel, napoznak. Nem zavarnak senkit! Viszont az öreg szerintem hajléktalan és most jó időben ott dekkol gondolom a parkban. Ezzel nincs is semmi gondom, nem ez a lényeg, hanem szerintem nem nagyon esznek a kutyák.

Gondoltam veszek egy háromkilós tápot, és felkínálom az öregnek, miszerint az enyém nem eszi, hátha jó lesz az ő kutyáinak. Az öreg nem túl kommunikatív, magának való, de mint írtam a kutyáira ügyel, láthatóan szereti őket.

Nem tudom jó ötlet-e tápot vinni neki, nem érezné sértésnek szerintetek? Viszont azon kattog az agyam mit ehetnek szerencsétlen kutyák, nem-e éheznek?

2018. jún. 26. 16:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Simán vidd oda,mondd hogy megvetted a tápot,a tiéd nem akarja enni,gondoltad odaadod más kutyásnak,nincs ebben semmi tolakodó.
2018. jún. 26. 16:38
 2/9 anonim válasza:
100%

Szuper ötlet!

Remélem, sikerül!

:)

2018. jún. 26. 16:55
 3/9 anonim válasza:
100%
Majd írd meg mi volt! Amúgy nagyon rendes vagy.
2018. jún. 26. 17:01
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Azért arra ügyelj, hogy valamennyi hiányozzon belőle és ki legyen bontva. Persze csak akkor, ha ragaszkodsz ehhez a sztorihoz, hogy a kutyád nem eszi. Így ésszerű, hisz nyilván nem veszel mégegy zacskót abból a tápból, amit a kutyád nem szeret.

Egyébként minden tiszteletem a tiéd, remek ötlet!:)

2018. jún. 26. 17:08
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Nem öntömjénezés miatt írtam, valóban sajnálom szegényeket. Bár láthatóan szeretetben és szabadságban nem szenvednek hiányt. Csak a kaja miatt aggódok értük.

Holnap mindenképp megpróbálom, remélem nem lesz makacs a bácsi, és elfogadja a tápot.

2018. jún. 26. 17:13
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

A nyugatinál van a lufi árus vak srác. Neki én is kutyatápot vittem párszor. Miksa nevű kutyájának.

Nem vártam cserébe semmit, de mindig adott lufit.

2018. jún. 26. 17:25
 7/9 anonim ***** válasza:
84%
Nem kell kibontva odaadni, mondhatod, hogy kettőt vettél egyszerre, mert akciósan adták, de nem annyira eszi a kutyád, a másikat inkább odaadod valakinek. Akkor nem fél, hogy esetleg megmérgezted.
2018. jún. 26. 18:01
 8/9 anonim ***** válasza:
78%

Lehet hülyén hangzik de egy hajléktalan a kutyának rengeteg kaját össze tud szedni. Ha télleg hajléktalan és esetleg kukázik abból a kutyusok nagyon jól tudnak lakni.

De ez nagyon rendes dolog tőled. :)

2018. jún. 26. 20:09
 9/9 anonim ***** válasza:
84%
Bontatlan zsákot is vihetsz másik indokkal. Nekem pl (nem kamuzott) munkatársam adott egy nagy zacskó jutalom falatot mer megvette a kutyanak és fizetés után vette észre hogy csirkés az övé pedig olyat nem ehet. Mivel a boltba nem vették vissza másnap nekem adta mer az enyém ehet ilyet.
2018. jún. 26. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!