Szerintetek kínos?
Járok egy nagyobb parkba mindennap a kutyámmal, mostanában - 2 hete - ott van egy idősebb ember három kutyával. Fekszenek a fűben, a kutyák jól neveltek, de már idősek, 2 nagyobb testű, egy közepes, az egyik csórikám teljesen vak, hályog van a szemén, az ürge itatja őket a nagy melegben, látszik, hogy szereti is őket. Szépen alszik a füvön a három idős eb az öreggel, napoznak. Nem zavarnak senkit! Viszont az öreg szerintem hajléktalan és most jó időben ott dekkol gondolom a parkban. Ezzel nincs is semmi gondom, nem ez a lényeg, hanem szerintem nem nagyon esznek a kutyák.
Gondoltam veszek egy háromkilós tápot, és felkínálom az öregnek, miszerint az enyém nem eszi, hátha jó lesz az ő kutyáinak. Az öreg nem túl kommunikatív, magának való, de mint írtam a kutyáira ügyel, láthatóan szereti őket.
Nem tudom jó ötlet-e tápot vinni neki, nem érezné sértésnek szerintetek? Viszont azon kattog az agyam mit ehetnek szerencsétlen kutyák, nem-e éheznek?
Szuper ötlet!
Remélem, sikerül!
:)
Azért arra ügyelj, hogy valamennyi hiányozzon belőle és ki legyen bontva. Persze csak akkor, ha ragaszkodsz ehhez a sztorihoz, hogy a kutyád nem eszi. Így ésszerű, hisz nyilván nem veszel mégegy zacskót abból a tápból, amit a kutyád nem szeret.
Egyébként minden tiszteletem a tiéd, remek ötlet!:)
Köszönöm a válaszokat :)
Nem öntömjénezés miatt írtam, valóban sajnálom szegényeket. Bár láthatóan szeretetben és szabadságban nem szenvednek hiányt. Csak a kaja miatt aggódok értük.
Holnap mindenképp megpróbálom, remélem nem lesz makacs a bácsi, és elfogadja a tápot.
A nyugatinál van a lufi árus vak srác. Neki én is kutyatápot vittem párszor. Miksa nevű kutyájának.
Nem vártam cserébe semmit, de mindig adott lufit.
Lehet hülyén hangzik de egy hajléktalan a kutyának rengeteg kaját össze tud szedni. Ha télleg hajléktalan és esetleg kukázik abból a kutyusok nagyon jól tudnak lakni.
De ez nagyon rendes dolog tőled. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!