Szerintetek nem gáz/kínos/nevetséges hogy alacsony, egy kicsivel vékonyabb vagyok az átlagnál és dobermannt tartok?
Szerintem nem gáz, vagy kínos és hasonlók. Nekem is ez a kedvenc fajtám, a második a roti.
Ha én látnálak és látnám, hogy mennyire összhangban vagytok, nem kell semmit kétszer mondanod. Arra gondolnék: "Micsoda falka vezér lehet ez az ember. Milyen jól megnevelte a kutyáját. Ej-ha! Minden tiszteletem."
Én úgy gondolom, hogy eléggé elterjedt sztereotípia az, hogy egy nő nem bír el egy határozottabb, nagyobb kutyával. Ezen eléggé fel is tudom idegesíteni magam :D
Én a 170 cm/ 50 kg-mal corsokkal mászkálok. Szerinted mennyire néznek furán? A zebrára éppen ráfordulok, már állnak meg a kocsik, na nem azért mert annyira előzékenyek :D Attól félnek szerintem, hogy majd kirángatnak az útra.
Fizikailag valóban kb semmit nem érek velük szemben, éppen ezért feküdtem rá a nevelésükre. Csak akkor viszem együtt a kettőt, ha teljes lelki harmóniában indulok sétálni, mert különben rakoncátlankodnak és akkor még nagyobb pánikot keltek :D
Engem az emberek véleményének azon része nem érdekel, hogy mit gondolnak arról, miért ilyen kutyát választottam. Annál inkább érdekel és idegesít, hogy miért van az, hogy ha egy staffi egy erőteljes testalkatú pasit lobogtat maga után miért megnyugtatóbb mint én, amikor viszonylag szépen, alig peckesen megy mellettem a kutya...
Illetve a másik amit nem értek, hogyha próbálom bekalibrálni a tökéletes sétát és meg megállunk vagy éppen fordulgatok akkor miért kezdenek olyan szinten félni, hogy aki addig az én oldalamon jött az hirtelen átmegy a másik oldalra. Ezzel szemben az említett staffi lobogtat pasit szitut nem kerülik el.
Nem gáz. Dehogy gáz. Már miért lenne gáz?
Az lenne a ciki, ha egy 180 centis kigyúrt pasi lennél akit egy kis pamacs kutya vontat maga után, na azokon én olyan jókat szoktam derülni :D Én egy alacsony nő vagyok egy fekete bull keverékkel, nem mondom, hogy hibátlanul viselkedik a kutya, de olyan jó érzés, amikor egy kisebb kutya kitámad rá és hörög, ő meg egy szóra elhallgat és jön szépen velem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!