Keverék kiskutyákat mennyiért lehet eladni? 50-100000forint/darab?
KI AZ A HÜLYE aki Keverék kiskutyákat pénzért vesz?!?
(Még fajta tisztát se,csak törzskönyvel,tenyésztőtől érdemes).
Én keverékpárti vagyok,elvből nem adnék érte pénzt.
Ahogy irják elöttem is örülj ha ingyen elviszik keverék kutyusért nem nagyon szoktak pénzt adni
(Mondjuk az én keverékemet a szomszédom megakarta venni jópénzért,de nem adtam)
Álmodozz csak. Baromi nehéz. A legtöbb embernek ingyen se kell. És ki lenne olyan idióta hogy 100 ezret fizet egy keverékért? Ingyen kaphat. Ennyi pénzért fajtatiszta, törzskönyves, szűrt kutyát is kaphat.
Ivartalaníts.
A kölyköket leghamarabb 8 hetesen, 2 oltással, min 2 féregtelenítéssel és chipel add el. Örülj ha ingyen el tudod adni. (A 2 oltás, chip és leghamarabbi 8 hetes kor TÖRVÉNY!!)
Ez ugye valami vicc? 100 ezer egy keverék kiskutyáért? Meg vagy buggyanva.
Örülj inkább, ha jó helyre kerülnek - ingyen.
mi adtuk 50 ért (+törzskönyv) a fajta tiszta németjuhász kutyákat, úgy hogy híres versenyeztetett felmenői voltak (most nem kezdem el kifele keresgetni, az összes felmenő fent van a neten, állítólag valami eszméletlen híresek)
keveréket nem igazán szoktak venni 50-100 ezer ft ért
ugye még arra is költeni kell és már lassan egy motor vagy kocsi ára (nem egy szuper kocsijé, de gurulna)
sok helyen örülnek ha ingyen elviszik a kölyköket, mert ha nem kell senkinek akkor etethetsz 7-8 kutyát, ha nem rakod ki őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!