A kutyám elcsórt egy darab kenőmájast a csomagolásával együtt - müanyag -. Van remény arra hogy kijön belőle, vagy számitsak arra hogy nem tudja megemészteni és benne marad? Mik a következmények?
Nyugodtan felhívhatsz egy állatkórházat és ha elmondod a problémádat, ők tudnak segíteni, hogy mit tegyél.
Egyébként max. meghánytatni tudják.
Én ilyen esetben inkább megvártam, hogy kijön-e, amit lenyelt, mert a hánytatás nem volt szimpatikus.
Legutóbb ezt a két választást mondta a doki a telefonba.
Nálunk gyakoriak az ilyen "balesetek", mert a falánk állata mindent felfal. A fadarabtól a drótig. Néha olyan a kakija, mint valami színes szemétkupac :) De eddig még minden kijött.
Már nem pánikolok minden alkalommal.
Én mindenképp azt tanácsolnám, hogy kérdezd meg legalább telefonon, hogy mit tegyél.
Kicsit későn írok, de remélem azért hasznos.
Nekem is volt ilyen egyszer. A kenőmájas csomagolásának a végét ette meg, amit még egy kis fémkapocs is összefog. Nagyon ideges voltam, de végül nem rohantam vele rögtön állatorvoshoz csak figyeltem, hogy nincs-e baja. Szerencsére nem történt semmi, másnap simán kikakilta. Amúgy az a baj, ha megreked és bélelzáródást okoz, abba a kutya bele is hal, ha nem veszik észre időben. A műanyagot nem tudja megemészteni, nézned kellene, hogy kijött-e belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!