Kéoesek lennltek megölni egy kutyát?
Ha rátok támadna egy kutya kutyasétáltatás közben és a kutyátok épsége vagy akár élete múlna azon hogy megölitek-e a kutyát, meg tudnátok tenni?
Azért jutott eszembe a kérdés mert falura kell mennem, a kutyámmal. A sétákat nem hagyhatjuk ki, viszont sok az önsétáltató és kóborkutya az utcán. Nagytestű kutyám van, eddig csak kistestűek támadtak rá akik nem tudtak komoly sérülést okozni neki, viszont ha egy nagyobb kutya elkezdené rángatni szerintem olyat rugnék rá hogy ott maradna, nem óvatoskodnék. Ti mit tennétek? (Nem vagyok állatkínzó mielőtt valaki ezzel jönne, mikor egy bulldog jött nekünk azt is kézzel lábbal próbáltam távolt tartani, de nem rúgtam bele mondjuk, nem is volt az az igazán agresszív kutya, inkább csak neveletlen és szájaskodó)
ha azon mullik igen, de megölni nem kéne
volt olyan hogy sétáltattam a kutyám és 2 kutya nekünk jött, az egyik nekem a másik a kutyának, mikor szájba rugtam (nem erőböl) az vonyítva elszaladt...
persze utána felhívtuk a kutya gazdáját, hogy jól van e a kutya, meg hogy mi a rákért nem kell zárni a kaput 2 agresszívabb kutya mellett (valami válalkozásuk van, és telephely őrző kutyák) szóval mondhatni szerencsénk is volt
a lehető legkissebb sérüléssel kellene meguszni egy ilyen találkozást mind két félnek
de ha nem állna le, és utolsó leheletéig küzd egy nagyobb testü kutya, sok választás nincs
de isten óvjon mindenkit egy ilyen helyzettől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!