Hogyan taníthatom a Huskymat?
Ha szólítom akkor sem hatódik meg igazán.Mint, ha nem is hallaná.Szerintetek mit tehetek vele ? 7 hetes 1 napja van nálam.Adjak időt még , hogy megszokjon engem?
Ha elviszem sétáltatni is ha arra megyünk ahová ő akar menni az oké ,ha meg nem akkor szépen le ül és nem mozdul.
Ennyire vagy következetes a kutyáddal is? Akkor elég pocsék gazda leszel. Azt mondod, hogy nem nézed tovább, erre visszajössz, hogy az alpári modorodat és kritikán aluli stílusodat, gondolkodásmódodat csillogtasd nekünk.
Egyébként mennyi idős is vagy? Az írásod, tetteid alapján 14, talán 16 éves dacos, hisztis, divat-kamasznak gondollak.
Az ember korát nem mindig az határozza meg, hogy hány éve rontja itt a levegőt :)
Lehet hogy fizikailag 20 éves vagy, de fejben még igen, igen fiatal vagy. És igyekeztem finoman fogalmazni.
"Nem érdekel a véleményetek, többet nem figyelem a kérdést!"
*rátapad a monitorra*
Drágám...
Székelyudvarhelyi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!