Kell-e egy nagyobb kertben tartott kutyát sétálni vinni?
Én napi 2x2-3órát kiviszem őket, heti 1x kirándulás(szinte egész napos), heti 1x kutyasuli(szintén a nap nagy részében).
Reggelente hátizsákos séta, este szabad játék, úszás vagy hasonló.
Két pitbullom van, akik nagyon munka igényesek. Viszont éjjel be vannak engedve a házba és alszanak mint a tej.
14 vagyok, ezzel csak azt akartam mondani, hogy a kutyától függ, hogy mennyire igényli.
Mert pl szüleim kutyája, egy barna németjuhász keverék, kint találtuk a határba, Ő egyáltalán nem igényli, nem is szeret kimenni. El van az udvarban, őrzi a házat, hízeleg az embereknek meg játszik a cicákkal.
"Reggelente hátizsákos séta" - miért is fontos hogy hátizsákos? A kutya viszi? Amúgy nem dolgozol hogy van napi 6 órád kutyát sétáltatni?
És milyen kutyasuli az ami egész nap tart...? Kicsit szerintem túlzol azzal, hogy mennyire menő gazdi vagy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!