Lehet gyumolcsneveket adni egy kutyanak? Van itt olyan akinek a kutyajanak gyumolcs neve van?
Figyelt kérdés
Es szerintetek egy fiu kutyat elnevezhetek Malnanak? Csak mert ez egy eleg lanyos nev, de megis benne van a fiu kutya nevek kozott.
Amugy nekem meg ezek tetszenek:
Alma
Malna
Afonya
Szolo
2018. jún. 16. 19:18
1/15 anonim válasza:
Én egyiket se adnám kan kutyának de ez e a te döntésed, annak hívod aminek akarod.
2/15 anonim válasza:
Szerintem ezel inkább lányos nevek.
Fiús inkább Banán, körte, narancs,dinnye, mangó, papaya, licsi kivi (ezek mondjuk lány is lehetnek de olyan unisex😂) n
3/15 anonim válasza:
Szerintem a kutyát nem annyira érdekli hogy most neki túl lányos a neve,én ezek közül bármelyiket adnám,aranyos nevek.Ha neked ez tetszik ne azon akadj fenn hogy lányos lenne egy kan kutyának.A kutyádat nem érdekli, és ha valaki más ember furcsálja, akkor az az ő problémája.
4/15 anonim válasza:
Én ismerek egy Mangó nevű kan kutyust :)
5/15 anonim válasza:
Két kutyust ismerek, Áfonya illetve Málna néven. Mindkettő szuka.
6/15 anonim válasza:
Fiúnak a Mangó nevet adnám. A Málna nekem nagyon lányos (talán mert maga a gyümölcs is rózsaszín, vagy a hangzása) A többi közül egyik sem tetszik, fiú kutyának semmiképp nem adnám. A Málnát lánynak talán. (Saját vélemény)
Ha fehér a kutya, akkor esetleg Kókusz :D az elég uniszex
7/15 anonim válasza:
Az én kutyám nem gyümölcsről kapta a nevét. Müzlinek hívják, már "druszája" is van az ismeretségi körünkben.
8/15 anonim válasza:
Fiúnak amúgy a Mogyoró, Mandula nevet adnám. Ismerek két olyan kan kutyust is :)
9/15 anonim válasza:
Én mindet adnám, bármilyen nemű kutyusnak. A Málna kicsit nekem is szukás, illetve az Alma, de szerintem az csak a női név miatt. :D
10/15 anonim válasza:
Nekünk van Málna nevű kutyánk, ő szuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!