Jó edzésterv ez egy amstaffnak? Hogy kezdjek vele kötélt húzni?
Kan, ivartalan, 1,5 éves, most kezdjük.
Jelenleg: napi 1 óra séta, bandázás, kutyasuli, szellemi fárasztás, hétvégén nagy túrák. Szereti, jól bírja. Jó alkatú, de izomtalan és mostmár eljutott oda, hogy biztonságosan el lehessen vele kezdeni fokozatosan az edzést.
Tehát a napi egy óra sétát először 30 perc majd 1-2 hetente 10-15 perccel emelve kiegészítem futópaddal.
Súlyhámot szeretnék rárakni, először napi 3x5 percet és hetente emelve 5 perccel. Fára kötök gumit, arra ugratom. Persze ez nem keret, figyelem a kutyát közben és ennek megfelelően haladunk.
Szeretnék kötélt húzni vele, hogy kezdjem el? Hol találok egy számára megfelelő partnert?
Ezt olvasd el.
Én úgy csináltam, hogy csináltam egy kicsi kocsit, amibe téglát és súlytárcsákat pakoltam. Heti 3x húzatok vele.
Futópad napi 1 óra, séta napi 2 óra intenzíven hátizsákkal, szabad játék társakkal napi 1 óra, labdázás, apport napi fél óra(ez ugye intenzív rohangálás), úszás, heti 3x 1 óra.
Mindenképp vegyél neki vmi hasonló tápkieget, ami a linkben van, hogy ne menjen tönkre.
Valamint figyelj az étrendjére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!