Mit tegyek hogy megszeressem a kölyök kutyánkat?
Értsd meg, hogy olyan, mint egy gyerek.
NEM az ő hibája, hogy károkat okoz, ez természetes, a korral jár. Nektek kell most elővigyázatosabbnak lenni!
Gondolj arra, hogy ugyan most RENGETEG munkát, energiát, türelmet és törődést igényel, ez a következő 10 évben sokszorosan megtérül majd!
Az első hónapok NAGYON fontosak!
(És ha odafigyeltek, és beleölitek a munkát, akkor
- gyorsabban célba is értek
- kevesebb kárt okoz)
Hogy hogy szeresd meg? Ne tudom, mit válaszoljak rá, nem tudom, hogy lehet egy kutyát nem megszeretni:)
#1 Köszönöm a válaszod :)
#2 Nagyon szeretem a kutyákat, nemhiszem hogy pszichotikus embertípus közé tartozom. Amiatt nem kell aggódni, nem bántom. Mint írtam anyáék szeretik, szóval nem fogjuk odaadni másnak.
#3 Tévedsz, egyáltalán nem vagyok hisztis p*csa. És szerintem nem attól lesz valaki hisztis p*csa mert nem akarja az egész ruhatárát a kutya szétszaggatása miatt kidobni. Írtam hogy 1 percre mentem ki, amég kidobtam a szemetet. És mivel még mentem el itthonról nem fogok átöltözni azért, hogy kidobjam a szemetet.
Viszont tényleg nem én akartam a kutyát, legalábbis nem őt.
A hányást kilehet mosni a ruhából. A szakadással van bajom, nem azzal, hogy piszkos leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!