Moszkvai őrkutyát (kölyök) ajánlotok olyan családba ahová 9 hónap múlva baba születik?
Egyik ismerősünk azt mondja, hogy az a kutya egy gyilkos...
De megfelelő neveléssel nem tudná hogy kik a családtagok s kik nem?
Tényleg veszélyes lehet?
Deszaar, már nem csak a "harci" kutyák a gyilkosok, egy pásztorkutyát is megvetnek.
Vegyetek palotapincsit, ha ennyire fostok egy szelíd óriási medvétől.
Bár ilyen családba semmilyen kutyát nem ajánlanék, ha még annyit sem tudok, hogy egy kutya sem születik gyilkosnak, csak az idióta, tudatlan gazdák teszik őket azzá, aztán persze a kutya szív, Ő a vad meg a köcsög és Ő lesz elaltatva is persze ..
Én is ezt mondtam, hogy nevelésen múlik.
Ha nincs nevelve akkor egy csivava is lehet agresszív.
Lépjél be ide. Talán olvashatsz hasznos dolgokat.
Nem! Ideje, kedve sem lesz senkinek egy baba mellett az akkor kamasz, kemény, nehéz kutyával foglalkozni!
Egyébként mekkora tapasztalatotok van nevelésben? Pláne nagytestű pásztorkutyákban? Fogod tudni kezelni az olyan helyzeteket, amikor nem enged ki az ajtón? Vagy neked megy, ha megközelíted a tálját vagy megfogod a nyakörvét?
Ismerosod egy idiota....mindeb neveles kerdese.
Nekem gyerek mellett van egy Amstaffom,egy Nemet juhaszom es ket Kaukazusim. Smi gond veluk.
De jol gondold meg...itt inkabb az a kerdes h mit tudsz a kutyakrol,h nevelned...stb.
Már hogy a fenébe ne lenne fajta függő? Annyi ostobaságot össze hordanak itt, arról hogy minden csak a nevelésen múlik! Komolyan egy laikus, tudatlan ember elhiszi, hogy a labradorjából személyvédő kutyát lehet nevelni, a kaukázusi pedig majd terápiás kutya lesz, a mali pedig tökéletes első kutyának is!
Rohadt sok múlik a fajtán, és legalább ugyan ennyi az adott egyeden. De egy moszkvait kifejezetten emberek elleni védelemre és bevetésre találták ki! Önálló, domináns, hatalmas agresszió szinttel és védő ösztönnel! Ezt a kutyát nem fogod nyomkorászni a földre, ha morog! Egy felnőtt moszkvait meg sem mersz majd közelíteni, ha elkezd gyomorból morogni rád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!