Amerikában milyen a kutyatartás?
Remélem a "bóklásznak össze-vissza", és az "elektrosokk" csak túlzó megnyilvánulásaid voltak.
Nyilván a házban tartják őket.
Amerika óriási.
Van, ahol családtagként él a kutya, és van, ahol bőven van munkájuk az állatrendőrségnek.
A filmekben általában idilli életet mutatnak. Azt hiszem, Animal Planeten volt többször az Állatrendőrségről sorozat. Na, ott volt bőven durva kutyatartásról.
Szerintem meg tök egyértelműen leírtam. Amerika (Egyesült Államok, tessék), és kertváros, kerítés nélküli házak. Sok sikert az értőolvasáshoz nagyokos.
A többieknek akik tudnak olvasni, kérdést értelmezni köszönöm a válaszokat.
Cesar Millan írt az amerikai kutyatartásról.
Családtagként tartják őket, gyerekként kezelik őket, de a főbb igényük általában nincs kielégítve. Az amerikai emberek lusták, nem sokat sétálnak a kutyákkal.
Persze ez általánosság, nyilván vannak az ellentétek is.
"Tehát tilos kimenniük a kertbe? :D Gondoltam hogy a házban vannak, de csak nem tiltott zóna a kert..."
Te ne szóld le más értőolvasását, előbb értelmezz te magad is. Azt írtam hogy "bóklásznak össze vissza", a te szavaidat idézve. Ez nyilán azt jelenti, hogy utcákon szabadon járkálnának a kutyák, össze vissza, és egymás kertjében végeznék a dolgukat. Ez persze nyilván nem így működik. Természetesen viszik őket sétálni, vagy elkerített részre kiengedik az udvarra, de nagyon jellemző a házban való kutyatartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!