Mi mindent kell tudni a kutyatartasról?
Wikipédia, kutyás oldalak, írj ez etetéséről, neveléséről, előnyeiről és hátrányairól egyaránt, mozgásigényéről
Hirtelen ennyi jutott eszembe, de jó pár dolog kimaradt
Ha kiskutya lesz, akkor a szobatisztaságra neveléséről is írj
Hát nem az én ötletem volt hanem anyukámé, ez volt a kritériuma.
Köszönöm a válaszokat!
Millió oldal, videó készült a témában, itt is sokszor téma.
Jó ötlet anyukádtól. Alaposan utánajárni nem kis meló lesz :)
Ez tetszik, na lássuk.
Elsőnek ez itt jó lesz, pontokba szedi a dolgokat: [link]
Másodiknak egy kis politika. Tudom, tudom, nagyon uncsi, de fontos, hogy tisztában légy ezekkel, így nem köthetnek majd beléd a czivilek, feltéve, ha betartod: [link]
Általánosságokból pedig rengeteg van, érdemes többet(én mindet elolvastam) átolvasni és mérlegelni (saját paraszti józan eszedet is beleértve), mert ahány oldal annyiféle írás. Ebből is küldök néhányat: [link]
Utóbbi kettőn kifejezetten sok minden megtalálható.
És egy kis plusz érdekesség:
Jó munkát, remélem segítettem:)
(Nyugi, én is keresztül mentem rajta, a végén hálás leszel:D)
Anyukádnak ez egy kifejezetten jó ötlete, a felelős kutyatartással rengeteg későbbi problémát meg ehet oldani. Én azt javaslom neked, hogy utána plusz szorgalomból arról a fajtáról is készíts egyet, amilyet szeretnél, vagy ha nincs konkrét elképzelésed, prezentáld neki egy átlagos napodat a kutyával. Mikor keltek, mikor eszik, mikor sétáltok, mikor játszotok, mikor van pihenő.
Amit szerintem foglalj bele a pptbe:
- Tenyésztő kiválasztása
- Szükséges felszerelés
- Tápok, különböző fajtáik, mit nem ehet a kutya, mire van szüksége
- Napi foglalkozás és séták fontossága
- Szőrük ápolása
- Szocializáció fontossága, kutyaiskola
- Kötelező és ajánlott oltások, élősködő elleni védelem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!