Tényleg így kell reagálni a gyógyszerésznek?
Köszönöm a hozzászólásokat.
Utolsó: az a baj, hogy ez egy nagy gyógyszertár (aki ismeri tudja milyen van az alleeban) szóval ott sorszámot húzol, és a tábla alapján tudsz odamenni ahova hívnak szám alapján (mint a nagyobb postákon).
Legközelebb tuti kihivatom a főnökét, ha szórakozik, mert nem játék a gyógyszer.
9es: ezen jót nevettem :D
Én is már sokszor váltottam ki humán gyógyszert patikában kutyának, macskának, amit természetesen állatorvos írt fel. Állatnak ha állatorvosi recepted van, nincs rá támogatás, teljes árat kell fizetni.
Én évekig cukorbeteg kutyámat humán inzulinnal kezeltem, szó nélkül kiadták patikában, a 2 féle inzulin 34 ezerbe került így,amúgy talán ingyen van vagy 1-2 ezer embereknek.
Ha megint ez a nő lesz ott, mondd meg, másik patikust kérsz, mert vele nem voltál megelégedve!És várjál, míg más oda nem megy.Vagy menj másik patikába. Vagy beszélj a főnökkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!