Akik hallják azokat nem zavarja az idétlen kutyaugatás? Főleg este, mikor aludna az ember?
Akkor tessék, menj a gazdiknak panaszkodni, ne itt rontsd a levegőt az értelmetlen hisztiddel.
Valahogy engem még sose zavart meg az alvásban az alkalmankénti kutyaugatáshullám. Ha alszom akkor alszom, legfeljebb az ébresztőmre kelek fel, vagy még arra sem.
Korcsszád max neked van, hogy itt fröcsögsz, ahelyett, hogy mondjuk a gazdával beszélnél.
A kutya=ember mondatodra meg nem is reagálnék, mert nem tudom elhinni, hogy komolyan gondoltad.
"Akkor beszélj a gazdával, de emberi hangnemben."
Attól tartok a kérdező nem fog eredménnyel járni ha úgy beszél velük mint ha lordok vagy más előkelőségek lennének. Például a városi lakótelepünkön az emberi hangnem csődöt mondott. Csak abból értettek a másokat bárhogy is zavarók, ha valami érezhető hátrányuk vagy kellemetlenségük keletkezett a viselkedésük miatt. Például kalapáccsal teljes erőből addig dörömböltük a betonfalát míg el nem költözött, méghozzá napokon belül. De az olyan dörömbölés volt hogy a falat bontó részeg culáger csak inas lehetne mellette.
Ma már értem miért volt 40 évig is olyan népszerű a diktatúra. Mert csak az a módszer működik ma is például a másokat zavarók ellen.
#7 és #14 te tiszta debil vagy!
Én Bécsben élek. Úgyhogy légyszíves ne p*fázzál már olyasmiről, amiről fogalmad nincs!!!
Rengetegen tartanak kutyát, csak itt foglalkoznak is velük, nem kerti dísznek vannak, mint hülye magyar parasztnál. Ahogy 11-es írta, be kell engedni estére, tilos kint hagyni őket. A legtöbb helyen bent van a kutya napközben is, ezért nem látod őket. Bár nehezen tudom elképzelni, hogy egy kutyával sem találkoztál még, én akárhányszor járom az utcákat, minimum 10-et biztos hogy látok sétálni. Kutyafuttató rengeteg van és hatalmas nagyok, Magyarországon nem is létezik ilyen szuper hely kutyáknak mint amilyen itt szinte minden sarkon van. Úgyhogy nem tudom honnan veszed a marhaságokat amiről beszélsz, ne akard itt osztani az észt, szerintem olyan sok azért neked sincs belőle.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!