Nem borzasztóan sok ez a zsírtartalom?
Én már nem tudok kiigazodni a tápokon.Azt olvasom, hogy a zsírtartalom akkor jó, ha kb 10-14% között van
Ez meg egy 2000 forintos táp, mit keres benne ennyi zsír? Nem értem.
A tundra a húsokra utal szerintem ami benne van, pl. jávorszarvas, bölény, fürj, pisztráng... Bár a tajga vagy magashegység is találó lenne ezek alapján.
A kalóriára írja, hogy 62%-át adja a zsír. Nem a zsírtartalom annyi a tápban, csak az összetevők közül a zsíroknak van a legnagyobb kalóriatartalma én úgy értelmezem.
Ez nem egy jutalomfalat? Csak mert 170gramm 3600 forint, ki a fa szom vesz ennyiért tápot rendes etetésre ...
A jutalom falatokban meg lényegesen több a zsír és a fehérje is.
Ez egy jutalomfalat, csak rossz kategóriába rakta a petissimo.
Itt a tápváltozata, ennek 18% a zsírtartalma, az nem sok, főleg egy mozgékonyabb kutyának. A jutalomfalatnak sem sok, ha csak falatként adja valaki.
4-es, teljesen jó helyen van,ez egy sima táp, bár van jutifalat is ilyen: ez egy ún fagyasztva szárított táp, amit meleg vízzel kell "feléleszteni"-és a hús állagához hasonlót kapsz. Itt a leírása:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!