Miben Jobb 1 Fajtiszta Kutya, Mint 1 keverék?
szerintem nagyfokú sznobság miatt.
de amúgy el tudok képzelni olyat, hogy bizonyos fajtiszta kutyák generációkon keresztül valamilyen irányba lettek nevelve (mittudonmén, hogy jó vadász legyen, vagy nagyon játékos legyen stb stb) és így lehetséges, hogy bizonyos specifikus dolgokban jonnak, mint a keverékek.
Nem fajtiszta, fajtatiszta. Vannak, akik ragaszkodnak kifejezetten egy fajtához, őket úgy sem lehet meggyőzni a keverék tartásáról. De vannak az agyontenyészett kutyák, amik nagyon hamar megbetegszenek vagy agresszívak lesznek.
Nekünk voltak mind fajtatiszta, mind keverék kutyáink, és mind tud ugyanúgy szeretni.
Semmivel se jobb a fajtiszta kutya.
A keverék előbb megtanul mindent okosabb mint egy fajtiszta!:) Tapasztalatból mondom.
azért "jobb" a fajtiszta,mert arról tudod,hogy kb hogy fog kinézni nagy korában. Mert mindenféle kiskutya nagyon aranyos,de a keverékek felnőtt korukra sokszor csúnyácskák vagy aránytalanok (mondjuk kicsi a feje a testéhez képest).
ezen kívül szerintem éppen olyan "jók" ,szerethetőek,taníthatóak stb.
Nekem volt keverék kutyusom és fajtiszta is, éppúgy szerettem mindet
"
Semmivel se jobb a fajtiszta kutya.
A keverék előbb megtanul mindent okosabb mint egy fajtiszta!:) Tapasztalatból mondom.
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:29
"
de ezt mire alapozod.
tapasztalat, persze. de valószínűleg nem az összes fajtiszta és nem fajtiszta kutyát tapasztaltad, hanem mondjuk kettőt.
kérdezőnek:
lehet, hogy azért könnyebb a puli-unknown "fajtát" nevelni, mert menhelyi, és nem pedig azért, mert nem fajtiszta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!