Kötelezhetik a gazdát altatásra ha több embert is megharapott és közös feljelentést teszünk?
Nem komoly harapások de ki sem lehet menni már az udvarra.A férfiak belerúgnak és annyi, de a gyerekek, nők kb futnak a kapuig, garázsig. 6 lakásos társasházban élünk és egy kis bokacirkáló tartja rettegésben a házat. A gazdával nem lehet beszélni, volt már,hogy ránk hívta a rendőrséget mert kiengedtük az utcára a kutyát.
Holnap emiatt szabadnapot vettem ki. Merre induljak?
Több lakó már mérgezésen gondolkodik,de nem akarom, hogy szenvedjen.
Felnott emberektol meg felnott "ferfiaktol" erre futja, hogy felrugni meg megmergezni egy kutyat? Normalisak vagytok?? Es ha a te gyerekedet rugna fel valaki, mert vinnyog az udvaron? Ennyien nem tudtok megoldast talalni? Meg felrugni fel tudjatok a kutyat, de hagyjatok hogy a jegyzo lepattintson? Meg neked mi erdeked, hogy elaltassak?? Megorultel?? Altassak el a gyerekedet, azt!
En messze vagyok a 60-tol, de a 60 eves tenyleg nem oregasszony, ugyhogy kerdezo eroltess magadra egy kis tiszteletet!
Ez a sintéres jó :D
Nem voltam itt mikor elvitték a kutyát, de 2 napig nyugi volt. 2 nap alatt találta meg. 10ezerert hozhatta ki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!