Magára hagytak egy kutyát egy házban, miután a gazdája elköltözött máshová! Hol tehetek feljelentést?
Erre az email címre már régebben(kb. 2 hónapja) írtam, egy másik esettel kapcsolatos bejelentést, amire azóta sem kaptam választ és nem is tettek sajnos semmit az állat megmentéséért :(
Épp váltottam pár üzenetet a csajjal(gazdi) aki most meg azt írja, hogy ő semmit sem tud a kutyáról és hogy én vittem be az üres házba!! Ezzel megtudja úszni a büntetést?
Én is írtam nekik nemrég,és nem válaszoltak.Vagy 2 hete elment a mail,semmi válasz.Fb-os oldalukra szintén írtam,semmi.
A facebook-on fent vagy?Oda is érdemes lenne kitenni a sztorit.
Jegyzőt is felkeresheted.Állatkínzási ügyekben ő az első fokú eljáró hatóság.Kérd a segítségét,és mondd meg neki,hogy az állat elhagyása BŰNCSELEKMÉNY,tudod azt is,ki tette és hol van jelenleg.
Milyen kutya egyébként?
Elhiszitek, h a védőrségnek nem abból áll a napja h jön egy email és rohannak? Napi több 10 email jön, azt szét kell osztan ia megfelelő megyéhez, majd ott elkezdik a melót. Általában az a meló, h el kell hozni a kutyát és elhelyezni. NA itt van a bukta, mert nincs hová. Nem tudom hol laktok, de itt nincs egy nyamvadt befogadó se. Most is el kéne hoznunk két babakutyit, nincs hová. A szomszéd eteti őket. Rohannék én, ha lenne hová rakni. A bejelentőnek úgy tűnhet, h nem csinálunk semmit, mert nem hozzuk el őket....
Ja, és ha tájékoztatást akarsz, akkor írd bele a mailbe is.
Kedves utolsó!
Mivel nem ismered az egész történetet légy szíves ne alkoss ilyen határozott véleményt rólam! 250 km-re lakom a csajtól, nem fogok csak azért leutazni, hogy be se bírjak menni a házba! Folyamatosan próbálom elérni az állatmentő egyesületeket, hogy minél előbb érjenek ki a helyszínre. És milyen szivatás? Komolyan átgondoltad ezt mielőtt leírtad? Szerinted hány kutyát vagy bármilyen állatot kínozzon még meg mielőtt észbe kap?????, Szerintem egyet sem és ez a legjobb időpont arra, hogy észbe kapjon! A kutya nem fog elpusztulni, a lány anyja betud menni a házba megetetni a kutyát, bár nem túl sűrűn. Nem fogom ellopni másnak a kutyáját, de ha arról van szó, hogy el kell helyezni valahol, akkor abban mindenképpen segítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!