Hagyjam annyiban a dolgot, vagy tehetek feljelentést?
sajnos nem hiszem, hogy bármit is érne, de próbáld meg a rendőrségen esetleg azért, mond el a fenyegetést is
szomorú, hogy ilyen embereknek kutyája van:(
Tiszta ügy: a nőt feljelenteni a póráz nélküli sétáltatásért, a férfit birtokháborításért és állat bántalmazása miatt, valamint a mérgezéssel való fenyegetőzés miatt. Nem fog mérgezni, mert ha bármi baja lesz a kutyádnak, ő lesz az első gyanúsított.
Csak keményen.
Már attól ideges lettem, hogy ezt elolvastam. Tanúkkal együtt irány a rendőrség. Honnan tudta hol laksz? Legközelebb engedd a kutyádat, hadd tépje meg jobban a kis prüntyikét, hátha el megy a kedvük az ilyen parasztoknak a kutyatartástól. Tiédre pedig jobban vigyázol.:)
Én kutyámat egyszer rúgta meg egy gyerek, biztos vagyok benne, hogy azóta egy élőlényt sem bánt. :)
kérdező, nem azt vitattuk, amit leírtál, hanem a rendőrségi intézkedés hatékonyságát:)
csak nyugi, menj el a rendőrségre, mesélj el mindent! bajod nem lesz belőle szerintem
a kutyust meg azért figyeld nagyon, esetleg csukd be magatokhoz, amikor nem lehet szem előtt (ha megoldható)
oké, hogy egyértelmű lenne, ki bántotta, de attól még a kutyus adott esetben elpusztulhat, bár én megyek letörni a pasi kezét "szívesen", ha eddig fajul a dolog - reméljük nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!