Hagyjam annyiban a dolgot, vagy tehetek feljelentést?
Egy utcában lakunk, csak én az utca végén, ő meg az elején. Innen tudta az apja, hogy hol lakunk.
Tehát akkor felesleges lenne az egész, mert évekig húzódna, és eredménye nem lenne? :(
"Tényleg komolyan gondolja valaki, hogy ha két kutya anyázni kezd egymással, akkor a gazdák is anyázni kell, hogy kezdjenek? Az én kutyám mindig drága tündér, a más kutyája ronda dög??? Ez most pompás ügy, a családokban a ferfiak majd fegyverkezni kezdenek, a finom "hölgyek" a p..ba küldik egymást, az urak egymás kertjébe járnak hőbörögni, mert valami kutya megugatott valami kutyát... pffff... reméljük a magyar bíróság is belekeveredik, a rendőrség, az ügyészség, meg a hágai nemzetközi bíróság is... négy mancs agyonveri fehér keresztet vagy mit az egyik ill. a másik kutya pártján, országok támadják meg egymást, árvák sírnak, és bombatölcsérek füstölögnek..."
Kíváncsi vagyok te mit tettél volna a helyemben. Nézted volna ahogy a kutyád hátát tépi egy másik? Gratulálok...Szerintem ne írj többet ide, oké. Mert az ilyen parasztokból van elegem. Te olyan típus lehetsz, mint a csajszi az utcából. Ne legyél idegbeteg aranyom.
Azon túl hogy teszel feljelentést a csaj és az apja ellen még egy lehetőség szerintem szóba jöhet, bár tény, hogy nem egyszerű munka, elég hosszadalmas és bizony baromi nagy önuralmat kíván a kutyától is.
Esetleg meg lehetne tanítani, hogy senkitől ne fogadjon el kaját rajtatok kívül és sem az utcán sem a kertbe bedobott ételt ne szedje össze.
Pont azért nem történik soha semmi az ilyen mocskokkal, mert az áldozatok is inkább lebeszéltetik magukat a feljelentésről, mert túl beszariak a cselekvéshez. Mit kell még tennie ezeknek, hogy végre elkezdj cselekedni? Elolvasol még pár hozzászólást arról, hogy úgyse tehetsz semmit, és csak veszíthetsz, hogy azután ezzel nyugtasd meg magad később? Ha magadért és az állatodért nem tudsz kiállni, akkor fel se kell kelned az ágyból, értelmetlen.
Remélem ez a kis bunkó stílusúnak szánt "ébresztő" utat mutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!