Hagyjam annyiban a dolgot, vagy tehetek feljelentést?
ma 14:53
Az én válaszomra írta, nem a tiédre, csak közben törölték a moderátorok a válaszait, így a tied lett a 18-as. De nekem célozta a kedves írását. :)
Szilvi! A te történetedet is olvastam a kérdésnél, amit linkeltem, és igazad van teljesen. Remélem, hogy elérünk valamit, kicsit rángassák meg a grabancát ezeknek az embereknek!
Hagyjad itt neten mindenkinek tud nagy lenni a szája aztán élőben meg egész más...
Annyira elképesztő hogy tapló parasztok mikre nem képesek. Ilyenkor azért örülnék ha nálunk is lehetne védekezni úgy a birtokháborítókkal szemben mint Amerikában...
Egyébként én is feljelenteném őket mert azért az már nagyon durva hogy be merészelt menni hozzátok és megrúgni a kutyát. Ez már SOK!
Ne izgasson hogy meddig húzódik legalább csináltok nekik pár álmatlan éjszakát mert azért egy polgári per se egy beugrok a boltba történet.
Majd tényleg írd meg hogy hogy állnak a dolgok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!