Hogyan tudom a leghatékonyabban szőrmentesíteni a ruhákat és az ágyneműt?
Már amennyire lehet.
Rövid szőrű, de nagyon vedlő kutyám van.
Leginkább a szövetbe fúródott kicsi szálak érdekelnek.
Ti mivel tartjátok némileg szőrmentesen a ruháitokat, ágyneműket?
Szöszhenger, amit linkeltek is, mi az ikeában vesszük 290-ért.
A kárpitos bútorra jó az a kefe, amivel őt fésülöd, én azzal szoktam végigkefélni a plüss fekhelyet is, ha nem is száz százalékos, de nagyon látványos a különbség. Ágyat pléddel takarjuk, az nagyon szőrös, de inkább, minthogy az ágyneműt kelljen folyton cserélni.
A maradékkal meg muszáj megbarátkozni, a szőr az életünk része. :D
Igen, 100%-os szőrtelenítést azt feladtam. Szőrkesztyűt vetem, de sokat nem ér, hamar megtelik úgy, hogy nem tudom már használni.
Hengert és a kutyakefét kipróbálom.
De néha komolyan olyan, mintha egy tekercs üveggyapotot húznék magamra
Először os a kutyáról kell leszedni, amit csak lehet. Vagy furminator vagy zorro.
Ha nagyon durvan vedlik ki lehet próbálni étrend kiegészítőket pl.sörélesztő,lazacolaj,kókuszzsír,heti 2 tojásságája(persze nem mindent egyszerre)
Az ágynemű sajnos veszett fejsze nyele. A ruhakról a legjobb tapadós hengerrel leheet a szőrt leszedni. Egy hengerelés után vízzel lemosod és jöhet a következő kör. Van olyan verzió is, amin tapadós papír van hengerelve de,az szerintem kevesbé éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!