Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen típusú fésűvel lehet a...

Milyen típusú fésűvel lehet a leghatékonyabban kifésülni egy német juhászkutya aljszőrét?

Figyelt kérdés
Sokfélét néztem, a legtöbben a furminátort ajánlották, azon kívül milyen fésű lehet még a jó?

2017. jan. 21. 18:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Nevetni fogsz, én lóvakarót használtam. Felért egy masszázzsal, imádta.
2017. jan. 21. 19:04
 2/8 anonim ***** válasza:

Én ehhez nagyon hasonlót használok a németjuhászomnál és gyönyörűen meg lehet fésülni vele. (ilyenkor télen nem kell olyan sűrűn és olyan alaposan megfésülni, mert ezek a kefék a nem elhalt szőröket is kihúzhatják) Én most 2 hetente 1x fésülöm át (kinti kutya)

[link]

2017. jan. 21. 19:16
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igazából a múltkor a tescóban láttam egy furmánitorhoz nagyon hasonló kialakításút, ugyan olyan sűrű fogú volt, gondolkoztam, hogy megvegyem-e, de nem tudom. A jelenlegivel katasztrófa, főleg, hogy lakáskutya.

2017. jan. 21. 19:27
 4/8 anonim ***** válasza:

Forgószemű gereblye, tüsi kefe, nagy hosszú fogú fésű.

A tüsikefével akkor hatékony, ha elhajtod a szőrt és tincsenként a bőrtől keféled.

Milyen szőre van a kutyádnak? Félhosszú, vagy rövidebb?

2017. jan. 21. 20:08
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem az a nagyon hosszú szőrű kutya, de nem is a rövidszőrű németjuhász. A kettő között van.
2017. jan. 21. 21:20
 6/8 anonim ***** válasza:

Ezt láttad?

[link]

Ha forognak a fogak, jó.

2017. jan. 21. 21:41
 7/8 anonim ***** válasza:

Én ilyet használok, csak hosszabb fogakkal, mert hosszú szőrű az nj-m.

[link]

2017. jan. 21. 21:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát nem irigyellek. Német juhász lakásban, kemény lehet! Persze csak a szőr miatt írom. Nálunk az udvart beterítené a kifésült szőr vedléskor.A furminátor nagyon megéri. Narancssárgát.persze jasználtat vettem a Vaterán 4500 Ft- ért. Bolti ár 12 körül van.de nézz meg néhány videót ola a jutyuvon.
2017. febr. 19. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!