Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nem ciki egy férfinak Francia...

Nem ciki egy férfinak Francia Buldogot tartani? Nem néznek homárnak?

Figyelt kérdés
2018. máj. 22. 11:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem meg az tuti, hogy ha valaki lehagyja a ragozást, amit nem, azt rosszul írja, az elég ostoba ahhoz, hogy ne számítson a véleménye.
2018. máj. 22. 12:27
 12/19 anonim ***** válasza:
9%
Nem a kistest miatt. A tacskó való férfinek. Yorki nem.
2018. máj. 22. 12:30
 13/19 anonim ***** válasza:
76%
Ferjem szokta vinni setaltatni a francia bulldogunkat rozsaszin hamja van, rozsaszin porazzal. Mivel faluban lakunk, igy ezek mellett mindenki tudja, hogy amugy nem "homar". Na ha egy 2000 fos kozsegben nem ment hire akkor te se aggodj :D Jezusom...
2018. máj. 22. 12:30
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

14, ez az előtted lévőnek szólt, de ha magadra veszed, és ennyi jön le az egészből, akkor neked se haladja meg a látóköröd, meg az intelligenciád a keleti síkvidéki gorillákéit.

Aki a kutyák tartott fajtájából bármiféle mondvacsinált okkal szexista kérdést kreál, az vagy genetikailag egy primitív agyú ember, vagy olyan irányított ingerszegény (agymosó) környezetben él, hogy teljesen beszűkült a tudata.

2018. máj. 22. 14:26
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

A francia bulldog nőies kutyának számít, a nyomott orrú bulldog fejével? Ez soha eszembe se jutott...de mindegy is.

Láttam én mér kis bichonokat, meg yorkikat nagy kigyúrt kétajtós szekrényeknél és meg se fordult a fejembe, hogy melegek... Ilyesmit senki nem gondolhat komolyan! Nézd meg pl. a Fekete Laci kutyáját! Akkor ő is meleg? XD

Persze, aki meg amerikai staffit tart, az mind pasi vagy leszbi! XD

Aki tényleg ilyesmiket gondol, az elég szűklátókörű lehet...

Ez legalább olyan értelmes elgondolás mint, hogy az a férfi aki nem néz focit, homár. Amelyik élete során nem átallott megnézni egy musicalt, szintén az. XD

2018. máj. 22. 14:31
 16/19 anonim válasza:
0%

15:

Azt se tudod, mi az a szexista.

2018. máj. 22. 15:01
 17/19 anonim ***** válasza:
71%

Több férfi ismerősöm tart francia bucit. Nem néznek ki melegnek.

De amúgy mindegy milyen fajtád van. Környéken férfiakat akiket ismerek van spániel,yorki,havanese,uszkár,kistestű keverék,francia buci, törpe tacskó.

Én meg nő vagyok 46 kg-mal és szeretnék egy orosz fekete terriert amik 45-60 kg-sak. Na most akkor leszbi leszek,mert nagytestű fekete kutyám lesz?

Mások véleménye meg kit izgat,úgy őszintén?

2018. máj. 22. 19:34
 18/19 anonim ***** válasza:
Én nagyon sok férfit/fiút láttam már francia bulldoggal. Sosem jutott eszembe az, hogy biztos homár, meg milyen gáz. Pont az volt az első gondolatom, hogy de jó, még egy állatbarát a környéken. Párom szintén ezt gondolta, pedig ő is férfi. Csivavás pasit is láttam már, szerintem aranyosak voltak. De bichon havanese szőrgolyó kutyust is láttam már többet, akiknek férfi gazdája volt, szerintem állati jól állt nekik :) Párom is szokta az én bichonomat sétáltatni, egyenesen imádja vinni. Aki ilyenért cikizi a másikat, az még nem érett meg fejben, gyermeki szinten gondolkodik néhány dologról. Szerintem az sokkal rosszabb, amikor a "csupa izom pitbullt" viszi láncon meg fojtón a pasi, szöges kiegészítőkkel, de a kutyája egy normális lépést nem képes megtenni, őrjöng és kedves gazi szerint ettől ő most kemény legény, a kutya otthon meg láncon van, csak az utcán mutogatni menő.
2018. máj. 22. 20:06
 19/19 anonim ***** válasza:
A franciabulldog speciel nem, de mikor oltonyos fickok setaltatjak a falatnyi kis csivavakat nagyon megmosolyogtat. Bar az en elso gondolatom az, hogy biztos hazaert es az asszony mar el is kuldte az ebbel setikezni :D
2018. máj. 23. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!