Cuki vagy ciki?
A neten láttam egy ilyen zacskótartó táskát és nagyon megtetszett az ötlet, mert felénk elég messze vannak egymástól a kukák és kissé kellemetlen a használt kutyapiszkos zacsit cipelni. Ebbe tudnám tárolni a tiszta és a piszkos zacsit is.
De ezt amit találtam, szerintem bazi drága:
Úgyhogy nézelődtem és találtam két pár száz forintos verziót.
Ti melyiket vállalnátok be? (amúgy kistestű kutyám van, kb annyit se termel, mint egy macska)
Nagyjából az első alkalomig jó is lesz. Utána átveszi a szagot, és dobhatod ki ezt is ugyanúgy.
Hordj magaddal papírzacskót a sima mellé, az nem látszik át, ha ciki a zacsit lóbálni...
Nem veszi át a szagot, mivel eleve nem kakil orrfacsaró büdöset a kutyám, illetve a zacskóból sem terjed ki a szag. De ha át is venné, hát bumm, öblítős vízzel kimosom.
Most miért lenne jó a cuccos zacskót több méteren át lengetni, mint beletenni egy 200 forintos táskába? A kezem is szabad marad, mert ezt rá lehetne tenni a pórázra.
Az a pár száz forintos verzió nem kutyaszaros zacsitartó, pláne nem szartartó.
Ez egy ilyen kicsi pénztárca aprópénznek. Nem kaksira találták ki, de ha te ebben szívesebben hurcolod, részemről oké. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!