Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mire jó az agárnyakörv?

Mire jó az agárnyakörv?

Figyelt kérdés

Láttam fressnapf-ba de nem tudom mire jó.

Azt javasolták az ottani dolgozók, hogy ilyet vegyek a spánielemnek.

De akkor miért AGÁR nyakörv a neve?

Miben más mint a többi nyakörv?

És mi kerül benne 6000 FT-ba?

2010. jún. 15. 07:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
spánielnek agárnyakörv? Az agaraknak hosszú nyaka van, arra való, nem a spániel rövidnyakára.
2010. jún. 15. 08:06
 2/13 A kérdező kommentje:

Igen, én is csodálkoztam.

Azt mondták inkább ilyet vegyek mint sima nyakörvet.

2010. jún. 15. 08:07
 3/13 anonim ***** válasza:
nagy butaságot mondtak.Vegyél csak sima nyakörvet.
2010. jún. 15. 08:13
 4/13 A kérdező kommentje:

Rendben.

Köszönöm:)

2010. jún. 15. 09:19
 5/13 anonim ***** válasza:

igazából csak szépek az agár nyakörvek ... nekem nagyon tetszenek, mondjuk a labradoron tényleg röhelyes lenne

a benkő showban láttam hogy a spánileján agár nyakörv volt, szerintem nagyon csinos volt benne, de nem hiszem hogy mindennapi használatra alkalmas lenne

2010. jún. 15. 10:13
 6/13 anonim ***** válasza:
Azért mondták hogy több pénzt hagyj ott, illetve hogy egyre többen vigyék mert látjék máson h milyen szép. Agárnak meg egyszerűen ez a tradícionális, kézzel készített volt ilyen, ezt gyártják ma cégek. Amúgy az agár nyaka vékony és a széles anyag megvédi h ne vágja nagyon.
2010. jún. 15. 11:25
 7/13 anonim ***** válasza:

Az agarak hosszú és keskeny nyakát jobban tartja, és egy erősebb rántásnál nem egy keskeny részen húzza meg.

A hám viszont nem ideális nekik a futás miatt. Az eladó meg hülyeségeket beszélt, és le akart Téged húzni pénzzel.

Üdv, egy saluki gazdi:)

2010. jún. 15. 14:10
 8/13 Akiteki ***** válasza:
95%

Biztosan nem járt arra agaras és nem tudták elpasszolni, Rád akarta sózni.

Melyik Fresnapfban volt? Hátha jó az enyémekre.

Egyébként semmi jelentősége, az agaraknak is ugyanúgy lehet normál nyakörvet használni. Kiállításon ugyanúgy egy vékony lánccal vezetem. Csak ha már ilyen hosszú unalmas nyakuk van, csicsázzuk ki egy kicsit. :))

2010. jún. 15. 14:40
 9/13 anonim ***** válasza:
azt hiszem már előttem is írták, hogy az agaraknak vékony hosszu nyaka van, ami ezáltal sérülékenyebb is...az agárnyakörv (ami elöl vastag hátul vékonyabb) úgy húzza vissza a kutyát, hogy közbe az meg ne fulladjon, rosszabb esetben el ne törjön a nyaka (egy nagyobb rántásnál)
2010. jún. 15. 14:55
 10/13 Akiteki ***** válasza:
100%

Egyik kutyának sem törik el a nyaka a nyakörvtől.

Az agaraké meg különösen izmos.

Higgyétek már el, hogy simán jól mutat. Ennyi.

Az agarak nem porcelánból vannak, hanem kutyából.

2010. jún. 15. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!