A táp tényleg ennyire hízlal?
Acana tápra váltottunk húsról. Gondoltam én abban tényleg van minden, ami kell neki. Rendes leírás alapján etettem 1 hétig, méretéhez képest. Nem puffasztja, csak hízik tőle, de elég rendesen. Ez mitől lehet?
Séta: reggel meló előtt 45-50 perces nagy kör. Meló után, ha nincs túl meleg 1 órás, ha meleg van, akkor félórás. Vacsora előtt szigorú 1 órás séta, ahol futok vele, póráz nélkül labdázunk. És vacsora után 3 órával alvás előtt még egy fél órás séta.
Játék itthon meló utáni sétánál van, független, hogy fél vagy 1 órás séta volt. Hétvégén a séta ideje nem borul, csak plussz egy séta "meló idő alatt" van még + kivisszük a partra mindig. A táptól hízik? Mit csináljak? Leváltsam a tápot? Adjak esetleg kevesebbet? Ígyis néz mindig vacsora után, hogy ennyi volt csak?
"magasabb a zsírtartalma"
Egy kutya a tápban lévő olcsó gabonától, szénhidráttól hízik és nem a zsírtól.
A zsírhoz hozzá van szokva a kutya, ezer évvel ezelőtt, mikor maga vadászott, abban az állatban is volt zsír, amit megevett. Csak gabona nem volt benne. (A zsír amúgy is drága.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!