Az arpagyongy jo a kutyanak? Es hizlal e?
anyám! borogass! méghogy árpagyöngy a kutyának!! borzalom...
vegyél kilós párizsit az osanban...360 egy kiló...azt add neki...vagy dobozos kutyatápot szintén ott 200 valahány forint 1200 grammos...
az evolúció a kutyát nem zöldségevőnek teremtette..csak az ember talál ki ilyen rémséget...
Utolso valaszolo,te mivel eteted a kutyadat,mar ha van?Mert a parizsi ok,de mondd mi van a parizsiban azon kivul hogy izlik nekik?Mert szerintem semmi tapanyag,se vitamin.Azt onmagaban nem eleg adni a kutyanak,max csak azert jo,mert jobban megeszi ugy a kajat,de masert semmiert.A kutyakonzervek mind egeszsegtelenek,80%-uk viz,tele van izfokozokkal,semmi vitamin,se tapanyag.A minosegi szaraz tapok jok,de nem a konzerv.
Es ne gondold hogy csak arpagyonggyel etetnem a kutyamat,mert osszeallitott etrendet fozok neki:majat,hust,farhatot,zoldsegeket,hogy mindent megkapjon a szervezete amire szuksege van.Ezt mind meg ki kell egesziteni szenhidrattal is,vagy rizzsel,vagy kukoricaval,vagy tesztaval.Mivel a rizstol az en kutyamnak szekrekedese van,a tesztatol meg kukoricatol rettentoen hizik,ezert gondoltam a taplalo es egeszseges arpagyongyot helyettuk,a fent felsorolt husok es zoldsegek kiegeszitojekent.
Itt a kutyám az árpagyöngyöt zabálta, de a filmen már fogyóztattam valamennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!