Létezik olyan táp kutyáknak, amiből keveset kell ennie és "nagyon" hizlal?
Sajnos nagyon hamar megun enni ! Már mindent kipróbáltunk , éheztetés, időben etetés , .......stb de akkor sem hajlandó mennyiséget enni !
Sajnos a testsúlya is igazolja , hogy többet kellene ennie , mert elégé nyüzüge .
Akitől vettük , csak táppal etette, semmi puha kaját nem adott és sajnos mi sem tudtuk rászoktatni .(5 hó alatt)
Még a főtt húst sem eszi meg, mert gondolom azt is puhának tartja. Ha nem kap 2 napig tápot akkor sem eszik meg semmi mást ! :-( Inkább koplal
Ezzel csak az a bajom , hogy csontosan vékony !
Vettem Royal cannint , Select goldot , de eggyiktől sem hízott. Egy csomó embertől kaptam kóstoló tápokat,hátha habzsolni fogja őket , de nem ...
Ezért is kellene , olyan amiből ha keveset eszik , hízni fog, mert sajnos még mennyiséget sem eszik .........
Amúgy semmi eü. gondja nincs !A doki is azt mondja , hízhatna 1 kicsit , de nincs szervi problémája , vagy más eü. baja , ami meggátolná ebben !
Biztos kiskorában szerzett tapasztalatok, rendszertelen etetés ,......
Légyszi aki tud , csak az írjon ,
Melyik a leghizlalóbb táp ,
Tegnap voltunk kutya suliba és a kiképző ezt a kaját ajánlotta, mert nekünk is vékony egy kicsit a kutya, kevés kell belőle és minden benne van ami a kutyának kell. Nézzél szét az oldalon hát ha van valami ami megtetszik!
pajzsmirigy funkciót nézett a doki?
Etess nyers hússal (ne főttel) meglátod, hogy enni fog
(BARF etetés a neten találsz infót)
1. köszi
2 . már a nyers húst is próbáltuk , többször is , több félét, de még meg sem szagolja a közelébe sem megy !
köszi
1-től
ezt a fresnapfban meg tudom venni ?
Ok , benne vagyok , bár az enyém 1 évig eheti majd , mivel kis termetű kutya :-))))
Most utána néztem más hizlaló tápnak is és sokan istenítik a Working& Endurance
Kimondottan hizlaló táp, hallottál már róla ? Ismered?
Én nem találtam hozzá magyar oldalt, nem is tudom hol lehetne hozzájutni
Bár ez is csak 15 kg-os kiszerelésben van !
A brit, brit care, profine, pro pac, orijen, acana, belcando valamint a taste of the wild és a josera mind olyan tápok amiknek van hízlalóbb (pl sport) tápja és kevesebbet kell adni belőlük, mint a royalból (a select goldot csak hírből ismerem). Kb 100g /10kg testsúly az adagolásuk.
Sokból közülük van kisebb kiszerelés is , nem csak 10-15kg-os.
Esetleg még kondíció javítására szokták ajánlani a lazacolajat, kárt biztos nem teszel vele, csak egészségesebb lehet tőle a kutya, persze túladagolni nem szabad mert valószínűleg hasmenést okozna.
Húú, hát ezekből lehet válogatni, köszi szépen !
Pici oliva olajat szoktam a tápjára önteni,mert azt sok helyen olvastam , de amíg nem szívja be a táp, addig hozzá sem nyúl !
Köszi szépen még 1x, ezkből lesz mit kipróbálni:-)))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!