Amerikai stattfordshire terrier hűséges?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy mi lehet az oka, hogy amstaff kutyám nem igazán hűséges hozzám? Tegnap kinnt sétáltam vele, találkoztam egyik ismerősömmel aki megsimogatta és elindult haza, a kutyám hazáig követte illetve játszani akart velem, engem teljesen figyelmen kívül hagyva ha nem megyek utanna és hozom el felse tűnne neki, hogy gazdát váltott.. Pedig rengeteget foglalkozom vele, egy éves kan kutyáról van szó, ez betudhato fiatal korának?2018. máj. 14. 00:54
1/2 anonim válasza:
Minden kutya hűséges. De egyéves korban még sok kutya nem döntötte el egyértelműen, ki tartozik bele a falkába és ki nem.
2/2 A kérdező kommentje:
Ezt nagyjából mire fogja eldonteni? :)
2018. máj. 14. 10:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!