Frontline vagy advantix?
Figyelt kérdés
Melyik a hatékonyabb kullancsok ellen?2018. máj. 10. 20:10
1/4 anonim válasza:
Nekem egyik se vált be. Bravecto-t használok, és azóta se kullancs se bolha
2/4 anonim válasza:
Helyszíntől és kutyától is függhet, hogy mi válik be. Olvastam, hogy a Frontline hatóanyaga, a fipronil már nem olyan hatékony, de egy másik vélemény szerint valakinek csak azok a szerek váltak be amiben az volt.
Én Vectra 3D-t használok, ez az Advantix-hoz hasonló összetételű. Eddig elégedett vagyok, bár nem 100%-os, a hatóidő vége felé már volt kullancsunk. Érdekes módon mindig akkor, mikor egy bizonyos erdőben jártunk, máskor nem, pedig mászkált rendesen a magas fűben, bozótban.
3/4 anonim válasza:
Advantixot használok az orvos ajánlására, szerinte jobb mint a frontline. A friplonilra meg állítólag immunisak lehetnek ezek a dögök, a dokink is említette.
4/4 anonim válasza:
Ha csak ezek közül kellene választani akkor egyértelműen Adventix. Amúgy meg Nex Gard vagy Bravecto tabletta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!