A kutyáknál melyik a jobb spot on készülék? Az ADVANTIX-ami egyben drágább, a FRONTLINE vagy a valamivel olcsóbb FIPRON? Mert én FIPRONt készülök venni és ezért akarom tudni, hogy kevesebb pénzért mit kapok.
Én ezt használom, a petissimon rendelem kb 5000 ft 6 ampulla. Nállunk nagyon bejött. Azt írja hogy 15 kgonkénk 1 spot de én minden kutyára 1-et rakok, és kifogástalanúl működik. A kutyáim 20, 25, 30 kg-ak. Eddig egy kullanacs sem volt bennük, pedig minden nap erdőbe járunk.
Azt tudom, hát kösz, de ha véletlenül nem válik be akkor szerintem legközelebb mindenképpen advantix-ot veszek.
És a FIPRON- nal van valami tapasztalat?
Én a FIPRONról még nem hallottam, Frontline necces, túl régóta van a piacon, sok helyen hozzászoktak a kullancsok. Korábban mi használtunk Advantixot, bevált. De az utóbbi 1 évben igyekszem minden téren a természetes dolgokra törekedni a kutya kapcsán, kerülöm a vegyszeres/gyógyszeres spot onokat, nyakörveket.
Én Patadoki homeos 'nincskullancs'cseppjét adom, szájon át kell adni. Nekünk bevált :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!