Nem adnak anyáék pénzt kutyakajára a maradéjit neg kihányja, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Azt mondják dolgozzak,de még suli van és 16 évesen amúgy sem nagyon van meló.
Most az egyik boltban 125Ft/kg volt a táp. Ebből vettem gyorsan 10 kilót..de ennek meg 27-én lejár a szavija.
Ezt most adtam neki ha nen hányja ki akkor jó. De ebbe van keméby 4%hús
A Josera után...
Nem tudom mit tehetnék :(
Nár fogyott a sok hányástól
2018. máj. 10. 18:56
11/22 anonim válasza:
Hol laksz?
Nincs ott valami kisbolt, ahol tudsz árut pakolni?
Vagy alkalmi munkák, például fűnyírás a szomszédnál?
12/22 A kérdező kommentje:
Hajdú-bihar
2018. máj. 10. 21:34
13/22 anonim válasza:
Diákmunka-szövetkezetnél vagy regisztrálva? Fürge Diák, Meló diák, ilyesmi? Ha nem, érdemes regisztrálni, gyakran vannak alkalmi munkák is. Példaként JNSZ megyében Auchanban árúfeltöltőként 800 ft/óra a bérezés, de csak alkalmanként van.
14/22 A kérdező kommentje:
Igen. Mindegyiknél vagyok. De mindenhov csak 18+
2018. máj. 10. 22:53
15/22 anonim válasza:
Ne haragudj hogy ezt mondom, de csak úgy tudsz segíteni ha keresel neki egy új otthont. Lehet a kutya azért van rosszul mert bélgyulladása van a mosléktól.
16/22 A kérdező kommentje:
Nem adjak oda senkinek
2018. máj. 11. 13:48
17/22 anonim válasza:
Hát tudják úgy hogy elszökött :)
18/22 A kérdező kommentje:
Chipet bejelentik,hogy eltunt mikor vinne az uj gazda orvoshoz meg lebukna. Meg en is szeretem. Nem adnam
2018. máj. 11. 14:26
19/22 anonim válasza:
Szereted, de helyette szenvedjen a kutya, és dögöljön meg? 16 évesen nem vagy már kisgyerek, tudnod kéne felelős döntéseket hozni!
20/22 anonim válasza:
Akkor az marad, hogy szerzel pár hiteles weboldalt, szakirodalmat a kutyákról, ahol le van írva az etetés (és hogy miért káros a maradék) és leülsz anyudékkal megbeszélni.
Ha ez sem működik... nemtom, rágd a fülüket, éhségsztrájk, valami.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!