Nem adnak anyáék pénzt kutyakajára a maradéjit neg kihányja, mit tegyek?
Azt mondják dolgozzak,de még suli van és 16 évesen amúgy sem nagyon van meló.
Most az egyik boltban 125Ft/kg volt a táp. Ebből vettem gyorsan 10 kilót..de ennek meg 27-én lejár a szavija.
Ezt most adtam neki ha nen hányja ki akkor jó. De ebbe van keméby 4%hús
A Josera után...
Nem tudom mit tehetnék :(
Nár fogyott a sok hányástól
Mit hány ki? Maradékot?
Nem meglepő, nagyon nem tesz jót neki az emberi étel.
Ha nem hajlandóak fizetni az élelmezését, akkor két megoldás van: vagy tényleg elmész dolgozni (akad jó diákmunka) vagy jó helyet kerestek a kutyusnak.
Esetleg még az játszik, hogy valamilyen kompromisszumot kötsz anyudékkal: ők fizetik/beleadnak a tápba, te pedig cserébe valamit csinálsz.
Miért, eddig ki finanszírozta a kajáját, ha te eddig is sulis voltál? Nem értem.
Maradékot ne adj neki ha kihányja, add azt a xar tápot a semminél több. Lehet azt bírja a gyomra, még ha egy merő gabona is. És talán gondolkozz el rajta, hátha valaki örökbe fogadná, aki normálisan el is tudná látni. Mi lesz ha ne adj Isten orvoshoz kell vinni mert megbetegszik?
Mi történt, hogy nem fizetik már az etetését?
Van diákmunka, ahol nem kell sokat dolgozni, és elég ha heti 2 napot mész, az havi 8 nap. Ahol én dolgoztam ott (az éjszakás meló volt) 10400ft-ot kaptak a diákok/nap. Ha találsz ilyen jól fizető melót, és csak a kutyára költessz, akkor elég heti 1 napot menned. Hétvégén akár. Ha kettőt mész, akkor marad is még félre tudod rakni, ha hirtelen orvoshoz kell vinni a kutyust.
Ha nem mész dolgozni mégsem, akkor ajándékozzátok el a kutyust, mert így nemjó neki ezzel te is tisztában vagy.
Csak ez van itt. Ez a 12 órás de ezt meg nem tudom csinálni. :(
Golden retriver
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!